Dla tych których nie ma na meczu a sa ciekawi wyniku....
Po 5 minutach 2 tercji przerywamy 0:6 ,drużyna składa się z 2 piatek i bramkarza... żadnych wzmocnień z Krynicy czy Nowego Targu... :/
-
-
JUNIORZY MŁODSI
Mecz zakończył sie wynikiem 9:1 ,a jedyna bramkę dla Cracovii zdobył.... zawodnik KH Sanok.... (podczas kary odłożonej bramkarz zjechał do boksu a zawodnik KHS chciał wycofac krążek... o tyle niefortunnie że do własnej pustej bramki...)
Jutro o 12 drugi mecz obu drużyn...
aż tak bardzo jak by to wynik wskazywał nie odstawali od sanoka.
dzisiaj przegrali troche mniej bo 1-3
starszy z braci Kopczyńskich z kontuzją barku pojechał do szpitala.
1:3 to juz nieźle biorąc pod uwagę skład.... i przeciwnika...
bramkarz dziś miał dobry dzień bo mogło być gorzej.
marcin_ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> bramkarz dziś miał dobry dzień bo mogło być
> gorzej.
Słyszałem... :) Wczoraj pewnie jeszcze nie był rozgrzany po 3 tygodniowej przerwie....
4 dni później
.
W ten weekend Juniorzy młodsi grać będą w Oświęcimiu z tamtejszą Unią. W miare możliwości będe podawał wyniki.
W drugiej tercji wynik... Unia 6-0 Cracovia :/
Juniorzy Młodsi Cracovii przegrali dziś w Oswięcimiu z tamtejszą Unią 11-0. Grajac w składzie krakowskim bez jednego kontuzjowanego zawodnika (wybity bark). Jutro drugi mecz obu drużyn również w Oświęcimiu.... Do póki nie pojawią się wzmocnienia to niepełnymi 2 piatkami zostaniemy ligowymi "chłopcami do bicia" :(
to same krakusy? to i tak niezly wynik
Jak dzisiaj wasi juniorzy?? www.uhks-mazowsze.prv.pl
Dziś porażka bardziej dotkliwa.... 17:3 :/ Chłopaki już nie mają sił... W 2 niepełne piątki nie da się grac... Wszystkie 3 bramki dla Cracovii zdobył Marcin Kopczyński.
6 dni później
Porazka 5:15 z Legią... Grało 3 zawodników z NT 2 napastnicy i bramkarz ale... poziom przeciętny bardzo.... :/ Rozwaliło mnie śpiewanie przez niektórych zawodników Legii na rozgrzewce... "A Legia k****,Legia Legia k****!!!" heheh ;]
Czy śpiewali to w ramach słusznej samokrytyki ? :D
wrzo daj dzisiejszy wynik bo zapomniałem a nie chcę się myrdnąć
Z tego co się orientuje to 2:14 ale też bez 100% pewności bo mnie nie było... :)
20 dni później
jakie ostatnie wyniki??
13 dni później
Fajny miał być mecz ze Stocznią...tylko przeciwnik nie dojechał... ;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)