Mógłby rozważyć MKS wspomaganie szkolenia w Krynicy w zamian za przejmowanie najlepszych zawodników....Szkoda by tam szkolenie upadło....Oczywiście na pierwszym miejscu stawiać trzeba NASZE szkolenie.
-
-
JUNIORZY MŁODSI
Khalid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> podobno mamy 22 zawodników , odpalamy sms w
> Piekarach...narazie będą do jednej klasy
> chodzić...mają i trenera i sprzęt i środki!
>
> No normalnie jestem w szoku. Kolejne marzenie się
> ziszcza...wraca szkolenie hokeja w Cracovii na
> poważnie!!!!!
>
>
>
> Gratulacje dla tych co to wymyślili zaakceptowali
> i oczywiście tego kto SFINANSOWAŁ!
>
>
>
>
> Wejdź, kliknij brzuszek pajacyka
> i pomóż głodnym dzieciom +Ustaw jako stronę
> startową!!!!
> Hej bracia mili wszyscyśmy żyli nadzieją
> lepszych dni Dziś już nadeszły więc smutki
> pierzchły .
Może i mamy 22 zawodników ale z jednego rocznika jest najwyżej 4-5 wiec nie wiem jakby miałą powstac klasa hokejowa dla kilku zawodników... Trenera mamy ... Sprzet? W takim stanie , że strach zakładać , wszystko co dostajemy to używane po pierwszej drużynie... Chcą zebysmy grali a nawet nie są w stanie nam szatni zapewnić
trudno się z tym nie zgodzić.
ale mam głęboką nadzieje że to wszystko się rozkręci i będzie już tylko lepiej.
napewno,przecież gorzej być nie może PRAWDA
i tak i nie.
jeszcze trochę deszczu i w szatni żaków sufit spadnie na ziemię.
W szatni juniorów (będącej również szatnią gości) również dach poważnie przecieka przy większym deszczu...
tylko remont hali jest ratunkiem...ale kiedy to będzie .ehh
.. tp i tak postęp... przynajmniej szczury nie biegają ... :(:(:(:(
17 dni później
14 i 15.09.2007
I kolejka.
MKS CRACOVIA - Stoczniowiec Gdańsk ........... godzina chyba jeszcze nieznana.
Sedziuje Siemek-Sałach
mecze w Krakowie? Marcinieksc, szloby uzyskac terminarze zakow i info o zazwodnikach?
tak w Krakowie.....jak będzie terminarz żaków starszych i młodszych to podam....info jakieś też się postaram.
hej wrzo o której gracie w sobote i niedziele ?
no wlasnie, chcemy wrzucac info regularne o mlodziezy na www.terazhokej.com , ale trzeba wsparcia :)
wiem wiem........
z tego co dziś usłyszałem to w ten weekend juniory nie grają.
4 dni później
Grali w koncu wasi juniorzy w ten weekend?? Potrzebuje wynikow :) www.uhks-mazowsze.prv.pl
nie grali.
w ten weekend grają. wyniki bedą w tym temacie.
ok dzieki
niewiem czy wkońcu będą grali w ten weekend ale po każdym meczu wyników możesz szukać w tym temacie.
9 dni później
W ten weekend juniorzy znów nie zagrają... (mieli grac w Janowie) najprawdopodobniej będzie walkower... a to z jednego prostego powodu... otóż Cracovia nie zrobiła praktycznie nic w sprawie przejścia do naszej drużyny zawodników z Krynicy i Bytomia.... przez co nie mogą Oni występować w naszej drużynie... i tak wszyscy pojechali na razie do domów. Został tylko jeden trenujący z pierwszą drużyną ale też nie mogący grać.... Jeżeli do przyszłego tygodnia Cracovia nic w tym kierunku nie zdziała to konsekwencja będą dalsze walkowery--->wycofanie z ligi--->wycofanie z ligi pierwszej drużyny Comarch Cracovii...
A miało być tak pięknie....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)