Jesli chodzi o jupitery to mozna zrozumiec naszych działaczy w piatek sie gra na drugim łodzkim stadionie na miescie moze byc nerowo i dla swietego spokoju odmowili wam , nawet jak sie tylko zasłaniaja tym to i tak ma to sens.Nie pamietam zeby kiedykolwiek ŁKS odmawiał swiateł dla druzyny przeciwnej.Bo co to zmieni i tak na boisku wygra druzyna lepsza.
-
-
LKS też dał plamę ze światłami:-(
mimo wszystko zapalone jupitery moga pobudzic pewne osoby wracajace z meczu z poza miasta - moze o to chodzi :D
a tak swoja droga to sprawdzimy :)
www.lkslodz.pl
Trudno. Przecież nic złego się nie dzieje.
damy radę!!!
Właśnie, mecz w widzewie jest o 20.00 i właśnie o 18.00 via Łódź Kaliska będą ciągneły tłumy zamiejscowych ...
Chyba to o to chodzi, więc zrozumcie Krakusy...
Poza tym to:
"Winni będą szybciej karani
W związku ze zbliżającym się meczem ŁKS – Cracovia zarząd ŁKS zwrócił się do prezydenta Łodzi o uruchomienie procedur mających na celu wprowadzenie przyśpieszonego trybu orzekania winy w dniu meczu, a więc 8.11 br. Władze klubu wystosowując pismo kierowały się chęcią zapewnienia bezpiecznego rozegrania piłkarskiego spotkania, a w razie potrzeby surowo i szybko ukarać osoby zakłócające ład i spokój na stadionie. – Chcielibyśmy, aby działanie to stało się praktyką, która pomoże oczyścić stadiony sportowe z chuliganów i bandytów określających się mianem kibiców – czytamy w piśmie od zarządu ŁKS."
i jestem pewny, że nie chodzi tu o zagrożenie ze strony Cracovii
A w takim razie to o jakie zagrożenie chodzi?
Może więcej szczegółów.
No mnie jednak działania zarządu ŁKS-u coraz bardziej się nie podobają. Pozdrowienia dla kibiców ŁKS.
widzewa, ruchu itp...
ale to tylko moje domysły, nie jestem praktykującym chuliganem
a my jak zwykle: Ch.. z działaczami! ŁKS jesteśmy z wami!
przepraszamy za naszych pseudo-działaczy ale tak to już jest z jednej strony poklepia z drugiej oplują...
ja myśle ze tu chodzi oto ze jak na dwuch stadionach będa sie paliły jupitery to elekrownia nie wytrzyma obciążenia, pójdzie "reakcja łańcuchowa" i wydupcy prąd w połowie Polski tak jak w Stanach było niedawno...
A w piatek nie wprowadzili " przyśpieszonego trybu orzekania winy" ??? Ten mecz chyba bardziej nadaje sie na takie "praktyki" ;|
To pyty zabroniły treningu, rzekomo ze względu na mecz Widzewa... zostawcie EŁKAES!!...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)