Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
    • Regulamin
    • Widoki z kamer - dla podróżujących

• Hyde Park
    • Rozpoczęto 22.06.2007 o 13:47
      Ostatnia aktywność 25.06.2007 o 11:36
      841 wyświetleń
    • Użytkownik usunięty

74.8K
      2
    • 22.06.2007 o 13:47
      Post #360113 22.06.2007 13:47
    Wakacje się zaczynają, przed urlopem może się przydać. Polecam bardzo fajną stronę. Są tu zdjęcia z kamer pokazujące główne drogi w całej Polsce. Aktualizowane średnio co 15 min. http://www.traxelektronik.pl/ kamera w Łapczycy http://www.traxelektronik.pl/pogoda/kamery/cam_hst.php?ns=509 przykład z Krakowa http://www.traxelektronik.pl/pogoda/kamery/kamery_zb.php?RejID=14
    • tacy dwaj

10.5K
      1
    • 22.06.2007 o 17:04
      Post #360173 22.06.2007 17:04
    Łapczyca to taka trochę "pechowa miejscowość"... jeszcze niedawno bodaj najwięcej wypadków na drodze Kraków - Tarnów... w dodatku ten "Inkasent"... teraz trochę mniej wypadków, bo "rozkopany dojazd"... ponoć liczba wypadków brała się stąd, że na "zjeździe" do Krakowa jakieś wody podgruntowe i - zwłaszcza jesienią i wiosną - wielkie różnice temperatury w nawieżchni... w dodatku szkoła tuż przy drodze a kościół na przeciwko... Moja rada: jadąc od Limanowej (nawet z południowego podkarpacia, przez Gorlice) skręcać wcześniej na Wieliczkę i pchać się przez Niepołomice... aczkolwiek przed Janosikiem sobie i tak postoicie
    • nanuko

117
      0
    • 25.06.2007 o 11:08
      Post #360631 25.06.2007 11:08
    a Konopnickiej jak zawsze zakorkowana ;) w paitek wieczorem wyjezdzalem z Krakowa na Tarnów (przez Hute): jazda przez Igołomską to godzina stania w korku, myślałem że mnie co już trafi. Na szczęście za Janosikiem do Koszyc juz bez problemów. A jazda ul. Westerplatte też jest przyjemna i kilkanascie minut trzeba odstać ;) Podobno dziś zamykają jeszcze al.29Listopada to będą jaja. Jak jedziecie od Lublanskiej przez Estakade Polsadu w kierunku Huty to na Bora-Komorowskiego sa zawsze korki?? Kiedyś jak tam jezdziłem, jak nie było estakady, to przejazd chyba szybciej szedl ;)
    • Użytkownik usunięty

74.8K
      2
    • 25.06.2007 o 11:36
      Post #360639 25.06.2007 11:36
    nanuko Napisał(a): ------------------------------------------------------- > a Konopnickiej jak zawsze zakorkowana > > w paitek wieczorem wyjezdzalem z Krakowa na > Tarnów (przez Hute): jazda przez Igołomską to > godzina stania w korku, myślałem że mnie co > już trafi. Na szczęście za Janosikiem do Koszyc > juz bez problemów. > też wyjeżdżalem w piatek po południu na Tarnów przez Hute. Pod stadionem Hutnika był już korek. Ale można go ominąc i wyjechać pod Janosikiem od d.upy strony. Jedziesz pod główna bramę kombinatu, kierujesz się na Ruszczę, a następnie na Kościelniki i jesteś pod Janosikiem. Na Tarnów też czasami jeździłem przez Koszyce i Szczurową, ale dalej droga jest fatalna i odpuściłem, chyba, że wyremontowali.

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)

Goście (1)
    • Główna
    • Działy i kategorie