Ja polecam knysze na os. Szkolnym przy al. Solidarności (obok ZSM nr 3)
-
-
Lody, lody na patyku!
.
MicHuMP Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja polecam knysze na os. Szkolnym przy al.
> Solidarności (obok ZSM nr 3)
A ja nie polecam "Sezamka" jakieś 300m wczesniej od w/w pkt gastronomicznego (na B1/Struga). Hot Dogi z "leszczyńską" to jakieś nieporozumienie, zaś knysze wydalałem aż pod sam kombinat (wiem, jestem niesmaczny, przepraszam). Obok mechanika nie polecam frytek - spalone tłuste skwarki, połowa nie usmażonych, połowa na wpół surowych. Całkiem nie smacznie można zjeść również w całodobowej fastfoodarni 60 metrów od PeCetu w strone Hutnika (ul. Ptaszyckiego) specjalność - kiełbasa z grilla (mikrofalówki) :P
A polecić mogę Bar Mleczny na PC, za kilka złotych idzie zjeść "prawdziwy" treściwy obiad. Wystrój "skansenowy" ale cóż, urok NH, a co do Pań z wąsami i bezdomnych idzie się przyzwyczaić ;) ;) ;) Super też jest chińczyk obok parku wodnego, niestety upodobali go sobie psy z VII i VIII komisariatu policji. Jakoś psują apetyt swoją obecnością...
Takie filmy były "Lody na patyku". Kto oglądał? :)
MicHuMP Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja polecam knysze na os. Szkolnym przy al.
> Solidarności (obok ZSM nr 3)
>
>
Do dzis pamietam jak mnie przesralo jak zjadlem tam hotdoga z leszczynska,a na drugi dzien nie poszedlem do pracy,od tej pory nie chodze juz tam..
"Lody na patyku"? - coś mi sie przypomina, stary film przyrodniczy:D
Polecam kampanie kuflową "Pod Wawelem"! do tego ognistą szpadę i czuje się jak Lord;)
szczegolnie wiśniówke na dowidzenia w Kampanii :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)