ho ho... a która TAKA ? ;)
-
-
Hokej kobiet - temat zbiorczy ...
Pani Kapitan zajęta ;)
bardzo ladny kalendarz, trzeba zakupic kilka sztuk:)
http://www.cracovia.ovh.org/news.php?readmore=121
tamała Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ho ho... a która TAKA ?
w zasadzie to wszystkie ładne ;) ale w pamieci zapadła pani "zmuszona" do korzystanie z łazienki na parterze, oraz jedna pani "Blond" która niastety zobaczyć mozna było tylko wtedy gdy wychodziła do domu :)
Ale skupmy sie na moim pytaniu ;) Kiedy najbliższy mecz ?? :)
Mecz najbliższy w nowym roku, daty nie znamy, bo pewnie będzie to mecz zaległy z pierwszej rundy, natomiast 10 stycznia jedziemy do Gdańska.
Wszystkich kibiców zachęcamy do kupna kalendarza hokeistek na 2009 rok, dochód ze sprzedaży zostanie przeznaczony na działanie sekcji (wyjazdy, zakup sprzętu etc).
http://cracovia.ovh.org/viewpage.php?page_id=49
:)
he a ja myslałem że to bedzie taki w stylu PIRELLI :)
[img]http://saba.liweb.pl/cracovia/kalendarz/kalendarz_www.jpg[/img]
Powinien być jutro na meczu:)
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi
swoją drogą koszulki hokejowe macie ZAJEBISTE
W ten weekend przegrały z Atomówkami Tychy na wyjeździe 7-1.
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi
2:1 dla Tyszanek do 3 tercji, później worek pękł i 5 poszłoooo...
kalendarz w rzeczywistosci jeszcze ladniejszy
Czy kalendarze będą jeszcze dostępne w sprzedaży? Bo niestety na meczu z Polonią nie dysponowałem nawet 10ką! :( A kalendarz chciałbym mieć, po pierwsze chciałbym wspomóc dziewczyny kupując ten kalendarz, a po drugie dlatego, że na kalendarzu jest zdjęcie dziewczyn!:D
na Treningu Noworocznym i oraz wszystkich meczach PLH :) i oczywiście PLHK:)
14 dni później
Wpadłem przypadkiem na takie coś:)
K.K i J.G ciupią jeszcze w Bronowiance w piłkę.Szacun,nie łatwo pogodzić dwie dyscypliny i to w wieku seniorskim;)
Strasznie poważny ten kalendarz. Coś takiego to męska reprezentacja może sobie pozwolić.
Hokeistki wróciły z północy z kolejnymi 3 punktami. W Gdańsku przegrały 8:0 a w Toruniu wygrały 3:4.
a kiedy nastepny mecz?
Nie wiadomo jeszcze, teraz wg terminarza mamy pauzować, ale jest kilka zaległych meczy z pierwszej rundy. Wszystko zależy od dostępności lodu.
Gratulacje za zwycięstwo!!!:)
Kingunia znowu 2 trafienia,:)BRAWO!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)