Panowie poczytajcie sobie http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=5&k1_id=36&k2_id=87&dzial_id=297&news_id=191148
-
-
PRZED SEZONEM 2007/08 - wpisy nie na temat będą kasowane!!!
Paweł to zajebisty koleś,a przede wszystkim 100% Pasiak. Może i faktycznie nie był gwiazdą ostatniego sezonu, ale z pewnością należało mu się dużo lepsze traktowanie! Żeby grać 25 lat i zostać tak potraktowanym..przykre..
Kozi dzięki wielkie!
osz wpizdu jego mać z tymi pracownikami klubu.
brak słów...
Wielka szkoda ,że juz nie zobaczymy Pawła w Pasach.
CH.. cI NA IMIE tABISZ tY SKU......
na pewno nie jest slabszy od Cernego, w play off przynajmniej serce i walke daje, a nie slizga sie jak co poniektorzy po lodzie.
szkoda ze wyslizgano kolejnego wychowanka, a na jego miejsce sciagnie sie wczasowicza z Czech zapewne, ktory walke w play off i kibicow bedzie mial w dupie. dopoki byl profesor Horny, to tych Czechow jakos wprowadzal do teamu i uczyl szacunku do kibicow. a teraz... sami widzieliscie.
i ciekaw jestem kim bedziemy grali jak sie kasa skonczy.
i w tym miejscu należy chyba zaśpiewać naszym działaczom to co zaśpiewał Górnik Z. swoim kopaczom.
Dzięki Paweł za wszystko!!!
Panowie ja mam tylko jedno pytanie- na kiego chuja Rohacka zatrzymano w klubie na ten sezon???Jak by nie patrzyć to on zajebał sprawę z obcokrajowcami w zeszłym sezonie i wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że w tym sezonie będzie podobnie!Śmiem twierdzić, że gdybyśmy mieli wszystkich obcokrajowców na poziomie Hartmana(który zresztą też mnie zawiódł) to mielibyśmy majstra. Jak na razie podpisanie kontraktu z Cernym było sygnałem że ni chuja lepiej nie będzie i że żadnych wniosków nie wyciągnięto. Co do drugiego naszego obcokrajowca jak na razie nie chcę się wypowiadać zobaczymy co pokaże na lodzie.
Po przeczytaniu wywiadu z Pawłem dochodzę do wniosku że faktycznie Rohacek z Ziębą rządzą i dzielą w sekcji Hokejowej jak chcą tylko nie rozumiem czemu Pan Filipiak się na to godzi?Być może nie chce już tyle kasy pakować w hokej?Jak na razie jestem po całości zawiedziony naszymi tranferami mam nadzieję że jeszcze klub nas miło zaskoczy i sciągnie super napadziorów np. z byłego ZSSR bo jak nie to sezon bede wyzywał Rohacka z Ziębą;-)
Cerny rzeczywiscie slaby , ten drugi to dosyc mlody jeszcze zawodnik i podobno
calkiem niezly ale ale mamy przeciez jeszcze sporo
miejsc dla obcokrajowcow.......poczekajmy troche.
.
Jake Blues Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ciekaw jestem swoja droga jak pan Rohacek
> wynajduje te czeskie talenty...
>
> They're not gonna catch us. We're on a mission
> from God.
na allegro :)
Na pierwszym meczu w przyszłym sezonie na dzień dobry pasuje kilka razy "Paweł Kozendra" się udrzeć.
dev Napisał(a):
> Jake Blues Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > ciekaw jestem swoja droga jak pan Rohacek
> > wynajduje te czeskie talenty...
> >
> > They're not gonna catch us. We're on a
> mission
> > from God.
>
>
> na allegro
Nie ma co się śmiać ... Thomas był z neta wzięty ...i był to chyba najlepszy obcokrajowiec sprowadzony w ostatnich latach.
A tak zapatrzeni byliscie w rohacka i spolke...Zalosni byliscie!!!Ale moze wreszcie przejrzycie na oczy,ze tacy ludzie nie tylko niszcza wasz klub ale i polski hokej!!!Kasa to nie wszystko!!!!!!!!!!!!
A jedna jest szansa by Kłys gral w Cracovii:) w nadchodzącym sezonie http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=5&k1_id=36&k2_id=87&dzial_id=297&news_id=191276
wypadało by bo zakontraktować.
Bundy Napisał(a):
> A tak zapatrzeni byliscie w rohacka i
> spolke...Zalosni byliscie!!!Ale moze wreszcie
> przejrzycie na oczy,ze tacy ludzie nie tylko
> niszcza wasz klub ale i polski hokej!!!Kasa to nie
> wszystko!!!!!!!!!!!!
Daruj sobie te morały żałosny chłopczyku.Nie martw się nam minusy nie przesłonią plusów.
http://www.sportowefakty.pl/index.php?dysc_id=5&k1_id=36&k2_id=87&dzial_id=297&news_id=191136
a tutaj tez o Drzeweckim
byle tylko ten klub z Krakowa nie słuzył do podbijania ceny badz tez kontraktu danego zawodnika
Mógłby ktoś dobrze zorientowany podac stan transferów na dziś (kto odszedł, a kto przyszedł) ?
Coś mię się zdaje, że na razie ubyło nam zawodników... no ale zobaczymy.
ponoc juz jedzie autokar z Czeskiej Republiki ze wzmocnieniami.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)