[img]http://img265.imageshack.us/img265/9540/cracoviagks10mo9.jpg[/img]
To jest moj Bóg ... dlugo do tego dochodzilem, mylilem sie, bladzilem - teraz wiem, Arek Baran sie chowa, Adrian Szopa sie chowa, Esteban Cambiasso sie chowa - Jacek "Iniemamocny" Wisniewski!!!:)
-
-
Wiśniewski. Wygląda jak Iniemamocny.
najlepszy miał odbiór jak przez pół boiska biegł za garguła dogonił go i czysto oderbał piłkę. naprawdę super mecz i coraz bardziej mnie do siebie przekonuje
gdyby ktos wchaczył ten wywiad do sciągnięcia to niech rzuci linka. Ewentualnie do jakiegos torrenta. Canal+ dobre te wywiady ma kiedyś był z Węgrzynem też dobry, pokazywali tez wstawki jak beształ po meczu reszte.
Ale Wiśnia gasi nawet Węgrzyna!!
Wiśnia to fenomen.Wszędzie gdzie grał kibice go kochają.Kibice drużyn przeciwnych nienawidzą.Mimo że wirtuozem techniki nigdy nie będzie i doskonale zdaje sobie sprawę-wiśnia jest symbolem walki do upadłego.To widać gołym okiem że ten człowiek daje z siebie absolutnie wszystko.Śmiem twierdzić że wyrósł na zawodnika ,który staje się ulubieńcem publiki.Jestem w 100 % pewny że koszulki iniemamocny z twarzą wiśni szły by jak świeże bułki.
A kontrakt Wisni kończy się w czerwcu.Miejmy nadzieję ,że zostanie przedłużony a profesor sięgnie głębiej do kieszeni i nagrodzi Wisnię podwyżką.
w czerwcu ale czerwcu 2008 z tego co słyszałem.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Jacek_Wi%C5%9Bniewski
Ja go zawsze ceniłem za wywiady :)
"zagraliśmy dzisiaj jak pipy"
"(...)dzisiaj się obsraliśmy"
itp.
Przedruk z Interii
"Łysym włosy staną dęba"
Do derbów Krakowa zostało jeszcze trzy tygodnie, ale niektórzy zawodnicy spod Wawelu już myślą o tym spotkaniu.
Jacek Wiśniewski, pomocnik Cracovii, pierwszy rzucił wyzwanie Wiśle, niedawno mówiąc, że "przynajmniej w Krakowie jesteśmy najlepsi".
"Podtrzymuję to. Kilka dni przed derbami będziemy tak zmobilizowani, że nawet łysym włosy staną dęba" - powiedział zawodnik, cytowany przez "Przegląd Sportowy".
Dla Wiśniewskiego derby, które odbędą się 12 maja na Kałuży, będą pierwszymi, w jakich zagra na stadionie "Pasów". Na jesieni górą była Wisła, która zwyciężyła 3:0.
- Oby się sprawdziło !
Wiśnia,Wiśnia,Wiśnia!!!
Noooooooo, nie wiem - nie byłem na meczu...
PONOĆ ZNOWU MAAAASAAAAKRAAAA.
IIIIIIIIIIIIIIniemamocnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!
Chętni na FAN CLUB?
Wisnia jest nasz!
Wisniewski do nas nalezy!
Nie damy nikomu,nikomu nie damy!
Wisniewski do nas nalezy:D
niestety Jacek zawsze będzie żabolem.
Temat troche przygasł a ja mysle ze wypadało by podziękowac Jackowi za wczorajszą walkę .
(W najnowszej Piłce Nożnej jest wywiad z Wiśnią .)
za wczorajsza walkę należą się wszystkim podziękowania, nie tylko Wiśniewskiemu...
a że po pierwsze "umiejętności zabrakło",
a że po drugie niektórzy - uzywając języka Wiśniewskiego - zdając sobie sprawę z wagi meczu, jeszcze w szatni "sfajdali sie w majty"...
... to już inna sprawa
5 dni później
Na oficjalnej są odpowiedzi na pytania skierowane do Jacka Wiśniewskiego.
Bardzo ciekawe pytanie od Santo :)
http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=1414&x=0
Jak dla mnie to ten Pan mógłby zagrać predatora w kolejnej części tego hitu. Oczywiście z facjaty mi go przypomina, predatorek jeden..
Ogólnie gość surowy jak warzywko i dopóki tacy "artyści" biegać będą po boiskach naszej "skopanej", doputy nie mamy czego szukać w LM naprzykład.
Ale pozdrawiam Pana Wiśniewskiego. Neandertale znów w modzie?
Kindersztuba jak zwykle na dobrym lubinieckim poziomie.
4 dni później
Wisnia został wybrany przez Canal + piłkarzem miesiąca !!!
Gratulacje Wiśnia!!!!:-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)