brawo potter brawo!jestem pod wrazeniem!!.ale musisz sie bardziej starac!!!!!
-
-
były wątek o sezonie 2007/08
Potter wyluzuj, nie ma co z tymi frustratami z wioski pod Zakopanem rozmawiac, szkoda czasu. za terapie psychiatryczna sie grubo placi, wiec swe kompleksy wylewaja tu. a niech se pisza, w zyciu nic nie osiagneli, sa nikim, tyle ich, co sie ponapinaja. a niech pisza na zdrowie!
Potter wyluzuj proszę.
moderator
;d
misto hokeja
Nie odpowiedziałeś mi na pytanie.....wiesz że to niekulturalnie.....
potter jak Cię proszę - czy możesz powstrzymać się od tego rodzaju wystąpień?
a Panów z Nowego Targu po raz ostatni proszę - idźcie sobie na swoje forum - tam możecie sobie spokojnie pisać co Wam ślina na klawiaturę przyniesie
pozdrawiam i zapowiadam - jeszcze jedna napinka wątek zostanie zamknięty a posty będą konsekwentnie kasowane.
kutwa otwierajałem ten temat z mysla ze dowiem sie czegos ciekawego typu transfery jakies informacje przedsezonowe itp a tu ciagle jakis bełkot ......
zuberg odpowiedz na twoije pytanie brzmi 1500 osob co jak na polska rzeczywistosc jest calkiem dobrym wynikiem
miasto hokeja, tych, co ogladali przed telewizorem, nie liczymy:
http://www.polskisport.info/ZIMA.php?AKCJA=wiecej&nr_newsa=1365&where5=WHERE%20(Kid=47%20or%20KID1=47%20or%20KID2=47)&Kid=47&tmp1=
Podhale Nowy Targ - Cracovia Kraków 1:8 (0:2, 0:3, 1:3)
Bramki: 0:1 Damian Słaboń (1), 0:2 Leszek Laszkiewicz (19), 0:3 Grzegorz Pasiut (24), 0:4 Mariusz Dulęba (33), 0:5 Rafał Sroka (40), 1:5 Jarosław Różański (41), 1:6 Michał Piotrowski (46), 1:7 Michał Piotrowski (51), 1:8 Oktawiusz Marcińczak (52)
Kary: Wojas - 24 minuty w tym 10 min, dla Łukasza Wilczka za niesportowe zachowanie, Cracovia - 12 min
Widzów 1 000
ten tysiac tez sporo naciagany.
Wiedziałem że człowiek bez honoru i ambicji powróci.Nie ma ten człek kochający inaczej swojego forum to przychodzi snuje swoje fantastyczne opowieści .Marny nowotarski robaku tylko przez pomyłkę zwany człowiekiem zapytam cię jaki masz cel przychodzić do swoich wrogów ,dostawać bluzgi i inwektywy?.Czy nie masz kszty ambicji i swojej ludzkiej godności?.Po co przychodzisz gdzieś gdzie cię nienawidzą?.
potter - myślę, że jego celem jest uniemożliwienie nam poważnej dyskusji
zauważ, że w tym momencie większość postów w tym wątku to jest wzajemne obrzucanie się błotem nie mające nic wspólnego z meritum sprawy wyszczególnionej w temacie
mnie osobiście juz nawet nie bardzo się chce wchodzić na forum hokejowe, bo wiem, że niewiele się tu ciekawego dowiem, a bluzgów mi się nie chce czytać
tak więc apeluję o ignorowanie napinających się nowotarżan i pozostanie przy merytorycznej dyskusji bez tracenia nerwów na odpwiadanie idiotom, a w końcu może sami sobie dadzą spokój.
Słuchajcie, nie pozostaje nic innego jak powtórzyć manewr Scypiona Afrykańskiego i przenieść kampanię z Italii do Afryki. A więć wchodzimy gromadnie na forum Podhala? ;)
Ja mam forum podhala w dupie.Tak jak ten marny klub bez kibiców.Ich zwyczajnie nawet nie stać by do nas przyjechać na hokej i ujawnić się.Ze strachu w portki robią.Ciekawe czy doczekamy sie kiedyś by ktoś od nich oficjalnie przyjechał sobie do nas w barwach ?.
potter - przyklad czlowieka z wielkiego miasta, z ambicja, honorem...
Bylem na wszystkich finalowych meczach w Krakowie i po co mialem sie ujawniac ze jestem z NT?? Zeby dostac od jakiegos "kibola"(ktorych wszedzie duzo) butelka w lep?? Was bylo stac zeby przyjechac oficjalnie do NT i zdemolowac 1/4 krzeselek na lodowisku...
Jesli chodzi o frekwencje na meczach, w NT nie jest z tym najlepiej i to wszyscy wiedza, za to w Krakowie superrr --> patrz mecze o brazowy medal!!
Na zadnym forum hokejowym nie ma tyle bluzgow na Podhale co tutaj...
pozdrowienia dla normalnych kibicow z "marnego" klubu nowotarskiego - Mistrza Polski 2006 :)
miasto hokeja
Widziałem te mecze w TV i jak tam był 1000 to jestem buddystą...
Pamietam dokladnie jak 3 kibiców naszych śpierwało podczas ostatniego meczu wtedy hej heja heja Cracovia mistrzem hokeja....i było ich w TV słychac gdzie tam miałeś 1500:)....ale cóz.....
zubereg nie wszystkie lodowiska w Polsce to 8 schodkow na krzyz i 150 krzeselek w lozy vipovskiej.1500 u nas a u was to zasadnicza roznica
Potter wyluzuj.
Karvin zlituj sie !!!!!!
skonczyły sie mistrzostwa i teraz na dniach na pewno beda jakies spekulacje transferowe tak wiec prosba wykasowac co nie na temat albo załuzcie osobny temat gdzie bedziecie mogli sobie pisac gdzie i kiedy i ilu było widzów!!!
Popieram.
Ignorujcie merynosów to nie będą bzdur nie na temat wypisywać na naszym forum.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)