mam pytanie czy możliwe jest aby numer kom zaczynający się na 788 nie należał do heyah tylko do jakieś innej sieci ?
-
-
jaka to sieć ??
play ?
jest możliwość że należy do każdej z sieci - niedawno weszło takie prawo, że mozna zmienić operatora nie zmieniając numeru
no niby tak ale jeżeli ten numer jest od dłuzszego czasu to rozumiem że tylko w heyah mógł być zarejstrowany nie biorąc pod uwagę gdzie teraz jest ?
ani chybi mBank mobile
mozna przechodzic do innej sieci nie zmieniajac nr ale jak ci sie umowa konczy,
wtedy kupujesz np od ORAnge swoj nr za 60zł i idziesz np do ery i placisz im za aktywacje i masz, bez sensu ze tyle trzeba placic a otrzymasz najwyzej 20 min miesiecznie wiecej
jak dla mnie to lipna sprawa z tymi numerami. moze i dla biznesmenow czy kogos to ffajnie ale ja po poczatkowych numerach wiem gdzie dzwonie i ile za to place a tak to sobie zadzwonie na idee a tu mi pojedzie z konta za gadulstwo.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)