Hancura znasz go osobiscie ?:> czyta moze to forum ?:D
-
-
Transfery cd. niekończącej odyseji :) [temat zbiorczy] - temat się wysypał to jest archiwum jest nowy wątek
Młodego gościa z charakterem i ambicjami nie należy skreślać. Nawet kiedy jest "typem niepokornym", bo jak uczy historia, to wcale nie musi być wadą napadziora, a często bywa zaletą. Trzeba do niego umieć podejść i cierpliwie poczekać aż się rozwinie. Z Kury możemy mieć jeszcze wielki pożytek, niezależnie od tego że mamy gromadkę innych.
Może to i dobrze, że będzie się ogrywał w drugiej lidze właśnie u Mikulskiego, bo to Mikulski zaproponował mu, kiedy miał 16 lat, w lipcu 2004 r. przejście do Pasów. Jeśli dobrze pamiętam, to sam Kura mówił w wywiadach, że mu wiele zawdzięcza.
A Giza już jedną nogą w Stiale Bukareszt. Stefan DZIĘKUJEMY.
kasior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A Giza już jedną nogą w Stiale Bukareszt.
> Stefan DZIĘKUJEMY.
Skąd ta plota?
Z tekstu Łukasza Żurka w ====> [img]http://www.dzienniksport.com/images/okladki_mini//01SK-09-07-07kol-m.jpg[/img]
SaNtO Napisał(a):
> Hancura znasz go osobiscie ?:> czyta moze to
> forum ?
No jak przesiaduje w necie to na pewno o sobie czyta;)
Ktoś fajnie go na rezerwie ostatnio nazawał Kura vel "Łowca Krokodyli" :D
A "Łowca Krokodyli" jak znajdzie trenera który go na ciężką pracę a nie gwiazdorzenie po 3-ch udanych meczach nastawi to daleko może zajść bo w sportcie ostry charakter to + a nie - .
tia a w GW mówi że w rundzie jesiennej na pewno będzie w Cracovii coś to pokrętne wszystko
Nie poszedł do Rapidu za dobre pieniądze a do Steauy pójdzie? eeeee, nie łykam. W wybiórczej deklaruje się, że zostaje u nas
stach Napisał(a):
> Ja bym wolał Niedzielana od Witkowskiego. Nawet
> za kilkaset tysięcy euro więcej. Kłus to dobry
> transfer, ale za niewielkie pieniądze. Dudzic czy
> Tatara to melodie przyszłości.
A ja wolę Witkowskiego od Niedzielana. Niedzielan dla mnie to jest drugi Kryszałowicz.
Czy Dudzic to melodia przyszłości? Wierzę, że w tym sezonie będziemy odliczać ile brakuje do 100 goli w ekstraklasie.
Sam Giza nie zaprzecza i nie chce zdradzać sczegółów. Staua chce oprócz Golańskiego pozyskać właśnie Gize. Też mam nadzieje że to tylko plotka, ale patrząc na relacje Giza-Majewski to odejście Gizy teraz bądz zimą jest nieuniknione. Wątpie by piłkarz tej klasy chciał siedzieć na ławie.
dobrze Cebulka papapa ,szkoda Rzucidły
Piotr Giza w wywiadzie dla DP oświadczył, że w przyszłym sezonie nadal będzie reprezentował barwy naszego lokalnego rywala Cracovii.Rzeczywiście, ostatnie dni były gorące. Nie lubię tego zamieszania wokół siebie. Różne rzeczy mi przypisywano, musiałem je potem dementować powiedział piłkarz Pasów.
Poproszony o skomentowanie informacji dotyczących jego ewentualnego przejścia do Wisły, stwierdził Zostaję w Cracovii. Bardzo cieszy mnie ta opinia trenera Skorży, ale jednoznacznie mogę powiedzieć, że moje przejście do Wisły jest niemożliwe.
W podobny tonie wypowiada się również właściciel MKS Cracovia SSA, Janusz Filipak. Stwierdził on, że transfer Gizy do innego polskiego klubu nie jest brany pod uwagę. Na pewno nie sprzedamy go do polskiego klubu, bo nie dostaniemy takich pieniędzy, jakich oczekujemy, a po drugie nie będziemy wzmacniać naszych rywali zapewnił w rozmowie z dziennikarzami.
Dziennik Polski/wislakrakow.com
Być może Paweł Golański nie będzie jedynym Polakiem w obozie Steauy Bukareszt. Rumuńscy działacze czynią intensywne starania, by do ich zespołu dołączył wkrótce pomocnik Cracovii, Piotr Giza.
U schyłku czerwca Giza był jedną nogą w innym rumuńskim klubie, Rapidzie Bukareszt. Do podpisania kontraktu jednak nie doszło, gdyż piłkarz Cracovii w ostatniej chwili wycofał się, tłumacząc się względami rodzinnymi.
- Steaua? Nie mogę o tym jeszcze mówić - wzbrania się popularny "Gizmo". - Otrzymałem informacje o zainteresowaniu ze strony tego klubu, ale na chwalenie się jest stanowczo za wcześnie. Jestem dobrej myśli, póki jednak rozmowy są w toku, nie chcę palnąć jakiejś głupoty.
źródło: sports.pl
Tylko ciekawe czy to mówił przed spotkaniem z Filipiakiem czy już po.
Mnie się wydaje, że jak Steua zdecyduje się na Gizę to ty razem Giza się nie zawacha. Steua Bukareszt to uznana marka, która walczy cały czas w europejskich pucharach. Napewno lepszy klub niż Rapid. No i Golańskiego Giza by miał do pogawęgki;].
Ruch-Cracovia! :) Małe co nieco!
http://sport.onet.pl/0,1248675,1568989,2469533,wiadomosc.html#rel
SaNtO - ja do niego nic nie mam i życzę mu jak najlepiej, oczywiście w barwach Cracovii.
a Janczyk sprzedany za 4.2 mln. Euro. do CSKA
A pomyśleć ,że chyba po pierwszej rundzie w ekstraklasie był u nas na testach. Nie wiem tylko czy za słaby był czy nie pasował mentalnie;)
Khalid, wydaje mi sie ze pomysliles sobie Janczyka z Mezykiem.
Męzyk był chyba rok temu. Janczyk chyba jakieś 2.5 - 2 lata wstecz...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)