No to na razie mamy kurwa wyprzedaz :/
-
-
Transfery cd. niekończącej odyseji :) [temat zbiorczy] - temat się wysypał to jest archiwum jest nowy wątek
:/
1.[img]http://www.kscracovia.prv.pl/avatary/p12.gif[/img]
2.[img]http://www.kscracovia.prv.pl/avatary/p08.gif[/img]
3.[img]http://www.kscracovia.prv.pl/avatary/p13.gif[/img]
kto następny ?:|
Giza sprzedany -tak podaje strona Rapidu Bukareszt.Pozostaje tylko podziękować Filipiakowi i Tabiszowi za te,, wzmocnienia''.Oddajemy reprezentanta Polski i piłkarza ponad przeciętnego jak na polska ligę.Pewnie na jego miejsce przyjdzie miernota ,bo piłkarza o umiejętnościach zbliżonych w polskiej lidze brak biorąc pod uwagę nasze możliwości płacowe.
Dziękujemy za te ,,wzmocienia''i za to że kolejny raz zostaliśmy perfidnie oszukani.
Giza w Rapidzie Bukareszt!!!!!!
sprzedaz Gizy to najwieksza glupota jakiej doczekałem kibicujac Pasom jeżeli jeszcze nie znajdą nikogo na jego miejsce tylko Majewski będzie wystawiał Nowaka to ja się kurwa poddaje
Proponuję sprzedać jeszcze Barana. Brawo prezesie, zero ambicji!!!
Trwa wymiana skladu i...bardzo dobrze.Odchodzą zawodnicy którzy nie mieścili się w skladzie.W zawodowej piłce nie ma sentymentów.....
Wzmocnienia ???
- Kłus ... strzał w 10
- Witkowski....chyba też....dzisiaj troche pokazał
- Jeleń.....widać ,że ma papiery na granie
- Kosturbała....największa nadzieja Majewskiego-dobry dzisiaj występ
- Dudzic....dzisiaj mi się podobał bardziej niż Moskała
Nie jest tak źle,spokojnie Pasiacy.Budujemy skład pod sukcesy po zbudowaniu stadionu.Niestety,taka jest kolej rzeczy.Transfery TERAZ, za Majewskiego, są wyjątkowo trafione.Nic na pałe,bez wydawania niepotrzebnie kasy,kopacze młodzi,perspektywiczni.
Tak naprawdę to brakuje....obrońcow.Majewski o tym wie i wzmocnienia będą.
W koncu zgodnym chorem chwalony jest Żelen :)
ale gdzie tu jest ofensywny kreatywny rozgrywajacy srodkowy pomocnik ? chyba nie myslicie ze Kostek weznie w tym wieku na siebie całą gre ?
dzisiaj na środku grał Nowak i wypadł nieźle
z Górnikiem Wieliczka to nawet ja bym mógł dobrze rozgrywać
SaNtO...nie gniewaj się ,ale....gdybyś mógł to byś grał.....
Ktoś Ci przeszkodzil grać w Cracovii ? :-)
tak, ale nie o tym mowa. jak chcemy być w środku tabeli i znowu przegrać derby na reymonta a u siebie zremisować to możemy sprzedawać najlepszy zawodników i łatać po nich dziury. poszedl Giza ok niech bedzie ten Nowak jakos to bedzie. sprzedamy Barana zagra defensywnego Wojciechowski ok jakos damy rade. ale to nie o to chodzi. chyba ze takie masz ambicje ?
ja chce zeby moja Cracovia grała o mistrzostwo Polski
A jednak
http://www.rapidfans.ro/RapidRO.htm
W jego miejsce jutro widze Matica !
A swoja droga to jestem baaaardzo ciekaw na jaka sume opiewa transfer Gizy?!
Ambicje mam duże.Dlatego:
- jeżeli się trafi super okazja to należy ją wykorzystać-za taką WYKORZYSTANĄ uważam sprzedaż Gizy Rumunom (Giza NAJLEPSZY?-łatanie dziury?)
- Barana NA RAZIE nie sprzedajemy ale jak ktoś da np.5 melonów euro to dlaczego nie... w końcu biznes to biznes a czasy dziadko-działaczy w Polsce się skończyły(mam nadzieję,że na zawsze)
- Cracovia ZAWSZE ma grać o MP...po to są rozgrywki
- Bania - NAJLEPSZY zawodnik?Może by się i przydał w Cracovii ale nie za wszelką cenę
- Baster....zawdzięcza Cracovii b.dużo.Był w klubie do samego końca tj.do WYZDROWIENIA.Gdy już z powrotem kopnął piłkę (dał radę) postanowiono mu podziękować...ale dopiero gdy DAŁ RADĘ.
- JP...nasz Brazylijczyk....to może po nim łatamy dziurę ?
Autor: iwi (IP zapamiętane)
Data: 30 cze 2007 - 14:36:22
Świstakowi klub udzielil pomocy i dal pieniadze na leczenie zachowujac sie fair tak jak wobec wszystkich.
taaa..
sprzedaz/oddanie/skonczenie kontratku/nie podpisanie go z Basterem, Bania, JPH to według mnie dobre posunięcia bo piłkarski poziom był mierny ale Giza jest czy tego chcesz czy nie a raczej był naszym najlepszym zawodnikiem, więcej był jedynym kreatywnym nieszablonowym zawodnikiem bez którego nic nie ugramy jeżeli nie przyjdzie ktoś podobny.
napewno nie z Nowakiem w jego miejscu
Po pierwsze poczekajcie na stanowisko Klubu, bo na razie rumuny chwalą się transferem a u nas sza - nie wiadomo za ile poszedł i czy w ogóle coś podpisał. Po drugie mam do Majewskiego 100% zaufania - nie dośćże zna się na rzeczy, to jeszcze jest ambitny jak cholera, tzn chce tutaj budować coraz silniejszą drużynę a nie popadać w przeciętność. I po trzecie skończcie z tym fatalizmem: Potter lamentujesz co najmniej jakbyśmy wrócili do trzeciej ligi. Stary, Cracovia ma za sobą najlepszy sezon od 60 lat, stabilną sytuację finansową, coraz lepszą bazę treningową i najzdolniejszą młodzież w kraju. Wyluzuj trochę...
Lanentujecie jak stare baby. I tyle. Wszystko się zmienia. Tu na tym forum wyzywaliście Gizę od wszystkiego a teraz znowu lament tylko w inną stronę. Gizmo nie grał nic w tym sezonie. Nowak był zdecydowanie lepszym zawodnikiem. Bojar też kiedyś miał odejść do Rosji i co?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)