Widzialem oczywiscie , nie natomiast w play of kiedy podobno zagral najlepiej
widzialem na treningu oraz praktycznie wszystkie dostepne relacje z Pasow
ktore byly do zdobycia.
Poniewaz ten zawodnik byl jakis czas w Rosji a u nas mial byc gwiazda
akurat w jego sprawie zasiegnalem opini czlowieka u ktorego to nasz
obecny trener to najwyzej asyastentem moglby byc i opinnia generalnie byla taka:
Zawodnik bazujacy glownie na dobrych warunkach fizycznych z dobra szybkoscia
startowa ,dobry w kontrataku kiedy ma sporo miejsca i kiedy ma partnera umiejacego go uruchomic nie radzacy sobie natomiast w pojedynkach z agresywnymi i szybkimi
rosyjskimi obroncami slaby przy grze 1-1 , strzal jego okreslony byl jako slaby szczegolnie majac takie warunki, slabo czyta szybka gre kombinacyjana przez co ma
klopoty ze zgraniem z partnerami z ataku , slabo wytrzymuje duze obciazenia
treningowe,raczej leniwy slaba gra kijem ma braki w wyszkoleniu technicznym.
Oczywiscie niektore problemy mogly wynikac z natury aklimatyzacyjnej
tutaj byl jednym z wielu spotkal sie z duza konkurencja z hokejem gdzie bylo
wielu zawodnikow szybszych od niego wiec nie mogl wykorzystac w pelni swoich atutow
Wszyscy dobrze wiemy ze obroncy w naszej lidze sa bardzo slabi wiec u nas dawal rade
ale zeby robic z niego gwiazde to lekka przesada .
Nie wiem jak sie prezentuje obecnie,to mlody jeszcze zawodnik i mogl wiele
poprawiac ba! moze grajac w naszej slabej lidze nabral pewnosci siebie!?
Domin, piszesz o genialny strzale w okienko to przypomnij sobie ile takich bramek
w seonie zdobyl Roszczin , siegnij do statystyk........
Co do NHL to tam i Czerkawski i Oliwa gral to naprawde troche od szczescia i ambicji
zawodnika zalezy.
Moje surowa ocena moze byc tez spowodowana tez i tym ze mam jednak kontakt z troche lepszym hokejem , ogladajac w telewizji ostatnio mecz Sosnowiec-Podhale komentator
ciagle sie zachwycal jaki to szybki mecz a ja sie zastanawialem czy facet nie zwariowal
bo dla mnie to poziom zenujacy a zawodnicy jakby w smole jezdzili.
-
-
Roman Tomas w Reprezentacji Słowacji!!!
tu sie zgodze, przy transmisji z meczu Zaglegie Sosnowiec - Zakompleksieni Nowy Targ zasnalem po 10 minutach tej slizgawki.
hehe ja przy transmisji z meczu zaglebie-zbieranina Krakow zasnalem jeszcze szybciejJakes .tak ze sie nie martw.a ten wasz Tomas to owszem gra na turnieju w Szwajcarii to znaczy nie gra ale otwiera drzwiczki kolegom w boksie:)
Gra ale to nie znaczy że gra?
nic nowego, Tomas byl juz powolany do kadry w grudniu na loto cup, gdzie slowacja zmierzyla sie z austria, szwajcaria i lotwa - w trzech meczach zaliczyl jedna asyste
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)