Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
    • Regulamin
    • Roman Tomas w Reprezentacji Słowacji!!!

• Hokej
    • Rozpoczęto 07.02.2007 o 02:08
      Ostatnia aktywność 12.02.2007 o 21:03
      2107 wyświetleń
    • masser

640
      0
    • 10.02.2007 o 17:29
      Post #331613 10.02.2007 17:29
    Widzialem oczywiscie , nie natomiast w play of kiedy podobno zagral najlepiej widzialem na treningu oraz praktycznie wszystkie dostepne relacje z Pasow ktore byly do zdobycia. Poniewaz ten zawodnik byl jakis czas w Rosji a u nas mial byc gwiazda akurat w jego sprawie zasiegnalem opini czlowieka u ktorego to nasz obecny trener to najwyzej asyastentem moglby byc i opinnia generalnie byla taka: Zawodnik bazujacy glownie na dobrych warunkach fizycznych z dobra szybkoscia startowa ,dobry w kontrataku kiedy ma sporo miejsca i kiedy ma partnera umiejacego go uruchomic nie radzacy sobie natomiast w pojedynkach z agresywnymi i szybkimi rosyjskimi obroncami slaby przy grze 1-1 , strzal jego okreslony byl jako slaby szczegolnie majac takie warunki, slabo czyta szybka gre kombinacyjana przez co ma klopoty ze zgraniem z partnerami z ataku , slabo wytrzymuje duze obciazenia treningowe,raczej leniwy slaba gra kijem ma braki w wyszkoleniu technicznym. Oczywiscie niektore problemy mogly wynikac z natury aklimatyzacyjnej tutaj byl jednym z wielu spotkal sie z duza konkurencja z hokejem gdzie bylo wielu zawodnikow szybszych od niego wiec nie mogl wykorzystac w pelni swoich atutow Wszyscy dobrze wiemy ze obroncy w naszej lidze sa bardzo slabi wiec u nas dawal rade ale zeby robic z niego gwiazde to lekka przesada . Nie wiem jak sie prezentuje obecnie,to mlody jeszcze zawodnik i mogl wiele poprawiac ba! moze grajac w naszej slabej lidze nabral pewnosci siebie!? Domin, piszesz o genialny strzale w okienko to przypomnij sobie ile takich bramek w seonie zdobyl Roszczin , siegnij do statystyk........ Co do NHL to tam i Czerkawski i Oliwa gral to naprawde troche od szczescia i ambicji zawodnika zalezy. Moje surowa ocena moze byc tez spowodowana tez i tym ze mam jednak kontakt z troche lepszym hokejem , ogladajac w telewizji ostatnio mecz Sosnowiec-Podhale komentator ciagle sie zachwycal jaki to szybki mecz a ja sie zastanawialem czy facet nie zwariowal bo dla mnie to poziom zenujacy a zawodnicy jakby w smole jezdzili.
    • Użytkownik usunięty

74.8K
      2
    • 11.02.2007 o 11:54
      Post #331745 11.02.2007 11:54
    tu sie zgodze, przy transmisji z meczu Zaglegie Sosnowiec - Zakompleksieni Nowy Targ zasnalem po 10 minutach tej slizgawki.
    • wesolek

10
      0
    • 11.02.2007 o 19:53
      Post #331773 11.02.2007 19:53
    hehe ja przy transmisji z meczu zaglebie-zbieranina Krakow zasnalem jeszcze szybciejJakes .tak ze sie nie martw.a ten wasz Tomas to owszem gra na turnieju w Szwajcarii to znaczy nie gra ale otwiera drzwiczki kolegom w boksie:)
    • D.J.Cat

2.8K
      254
    • 11.02.2007 o 19:59
      Post #331775 11.02.2007 19:59
    Gra ale to nie znaczy że gra?
    • Baruch

14
      0
    • 12.02.2007 o 21:03
      Post #331934 12.02.2007 21:03
    nic nowego, Tomas byl juz powolany do kadry w grudniu na loto cup, gdzie slowacja zmierzyla sie z austria, szwajcaria i lotwa - w trzech meczach zaliczyl jedna asyste

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)

Goście (1)
    • Główna
    • Działy i kategorie