http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoID=1792325663
dla mnie kawal dobrej muzy,a teraz jeszcze swietny klip (no i ten rynek:),
polecam:
-
-
CHUPACABRAS CLIP
Zaje*** kawałek, dla mnie miazga, a ten główny riff, miód.
eee zwała :P
ani to techno ani to hip hop a nawet nie disco polo więc nic dla mnie:)
santo zacznij sluchac dobrej muzy:),a do tego panowie z tego samego miasta sa.
milo,ze swistak tak zareagowal,polecam cala plyte-poziom swiatowy (czytaj rzadkosc wsrod rodzimych produkcji)
denzi ja mogę posłuchać nawet całej tej płyty jeżeli Ty posłuchasz płyt mixtape prosto 2006 deszczu strugi i powiesz że się nie zajawiłeś :)
denzi ja w takich klimatach trzymam się musowo od 13 roku życia, mając ponad dwa razy więcej:)
to dobrze swistak bo ja mam prawie 3 x wiecej i dalej mnie to kreci :).
santo nic na sile,deszczu strugi znam i szanuje,choc wole abradaba lub o.s.t.r.ego o fiszu nie wspominajac:)
"Jak czerwona sukienka":)
abradab to jest pseudohiphopowiec jak dla mnie
ostry rzeczywiscie legancki ale małokto w Polsce sie można równać z Sokołem :)
cokolwiek...
abradab robi dobra muze i wali mnie czy jest pseudo-te podzialy sa chore (gwoli scislosci chyba sie mylisz bo on z kalibrem byl prekursorem hh w pl)
denzi: dałbys radę załatwić mp3 tego?bo szukam wszedzie i lipa:(
Punk rock nie mój klimat, ale Chupacabras zamiatają! Może dlatego, że brzmią zupełnie nie punkowo
fajna muza :)
muzyka nawet fajna ale głos wokalisty marniutki...
Jak dla mnie rewelacja,z Krakowa są a nigdy o nich nie słyszałem.... :)
Pablito Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Punk rock nie mój klimat, ale Chupacabras
> zamiatają! Może dlatego, że brzmią zupełnie
> nie punkowo
Brzmia jak najbardziej punkowo...
Pozwole sobie wrzucic linka do kapelki innego forumowicza i jest to granie na juz naprawde najwyzszym poziomie. Oczywiscie dla tych co lubia punkrock w bardziej "amerykanskim" brzmieniu...
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=30767522&MyToken=a6f558ab-35b3-4430-a38d-8359b60982d3
A co do Chupacabras to Pazur z Dzida wymiataja!
Z Krakowskich ( a raczej nowohuckich) kapel to wymiata Game Over : )
callif a o Bandogu słyszałeś? to są Kolesie, którzy też tam grali.
Matt Z_ne nie pomijaj Nowaczka bo on też ostro zapodaje (grał m.in. z DePress)
Po za tym są z Słusznej Strony Błoń:)
Abradab to pseudohiphopowiec..??!! Buehehehe, dobry żart. Pseudo to jest może Mezo...
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=30767522&MyToken=a6f558ab-35b3-4430-a38d-8359b60982d3
Granie tej kapeli właśnie "podchodzi mi" pod Californijski Punk rock (blink 182 ,sum 41 itp ) też super grają :)
Bandog ?? hmm Ś mi coś o nich wspominał:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)