chyba łatwiej byłoby zagrać ze Stoczniowcem w II rundzie, a z Podhalem w finale :)
-
-
Stoczniowiec czy Podhale?
Jeśli chcemy zdobyć majstra to na kogo trafimy nie powinno grac żadnej roli! Rywale powinni bać się konfrontacji z nami! Stoczniowiec i Podhale na jednym chyba poziomie. Lepiej chyba Podhale bo bliżej!
Ja bym nie lekceważył szans Zagłębia na przejście Podhala
Kurcze wolał bym finał nie z Tychami. Wiecie o co mi idzie ;). Jak kolwiek życzę Im jak najlepiej.
jakie znaczenie dalej czy blizej? myslicie ze wpuszcza nas do Nowego
Targu? czy beda podchody ja ostatnio hehe
fajnie bybylo jakby dalo sie zorganizowac taki wyjazd i wszystko bylo OK
paszczak juz ci odpowiadam ze was niewpuszcza a kto temu jest winien sami wy!ja wiem ze wrzucam do jednego worka wszytkich kibiców pasow ale niestety przez wybryki nielicznych wszyscy cierpicie.a mecvze o ile awansujemy i my i wy zapowiadaja sie bardzo ciekawie tym bardziej ze my jeszcze wzmacniamy swoja sile razenia...MARCIN KOLUSZ COME BACK!
jak wraca Kolusz to na mecze z Podhalem trzeba zacząć chodzić w kaskach - bo jeszcze mu znowu wpadnie do głowy specjalne wystrzeliwanie krążka w trybuny pełne ludzi...
Niech wraca Kolusz dużo o nim gadania ale w praktyce nie taki diabel straszny--- lubi wystrzelic krazek w ludzi a i kontuzji nie jeden nabawil się przez niego!!!!przeżyjemy te jego wyczyny i mistrza chociaz nie jest to proste zdobędziemy!!!!
Paszczak, jak nie jak tak ;-)
wesolek: jak bedziemy chcieli to wejdziemy;) wszystko da sie zorganizowac trzeba tylko chciec...wkoncu gra sie dla kibicow
pozatym nie ma takiej opcji jezeli zagramy w finale z Podhalem zebysmy nie weszli ;)
CRAACOOVIAAA!!!
Czyli gramy z Podhalem.Ostatnie dwa sezony pokazały ,że jest to dla nas szczęśliwy przeciwnik i myślę ,że i tym razem tak będzie.Stoczniowiec nie jest w cale wygodniejszym przeciwnikiem ,a dodatkowo odpadają dalekie wyjazdy nad morze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)