chcac nawiazac do duscypliny chcac nie chcac podobnej do hokeja na lodzie chcialem zapytac czy moze ktos z was gra w unihoca??bo w zasadzie jezeli kogos nie stac na lyzwy,to w tej dyscyplinie wystarczy mu tylko kij,ktory kosztuje ok 30 zlotych i nie jest to juz taki dramatyczny,ktorym nie da sie grac.my z kumplami czasami wynajmujemy sobie salke za 40 zlotych za godzine,robimy trzy czworki i gramy do upadlego,bo na lebka wychodza marne grosze.a poza tym to gonie z kijem po pokoju i strzelam do kartonowej bramki udajac ze jestem Romek Steblecki;D;D jezeli ktos ma tak jak ja 17 lat i juz jest za pozno zeby zapisac sie na ice hockey bo nikt cie juz nie przyjmie chociaz chcialbys tylko pojezdzic i pobawic sie krazkiem to zawsze to troche lagodzi bol...
-
-
UNIHOC
od nowego sezonu ma być drużyna juniorów więc pewnie byś się jeszcze załapał ;)
bo narazie jest ich 7.
Jezeli jeżdzisz dosc dobrze na łyzwach zgloś się do trenera mlodzikow w czasie treningu.
jak mam byc szczery to jestem synem bylego hokeisty cracovii i az mi glupio bo tylem na lyzwach to ledwo jezdze;/
NIE PRZEJMUJ SIE JAZDA W TYL TRZEBA PRÓBOWAĆ!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)