Tychy pojechały z gołębiami ostro (6-0). Znowu tylko pkt przewagi
thx Khalid
-
-
Podhale-Cracovia wtorek 16.01
z Sosnowcem...wątpie czy ktokolwiek jest w stanie wsadzic Stoczni 6-0
stocznia wygrywa 7:2. rzeczywiscie pojechac z stocznia 6-0 to chyb w tym sezonie niewykonalne :)
Tychy 6-0
Stocznia 10-2 !!!
porównując skuteczność to jesteśmy w dupie ;)
Skutecznośc nasza fatalna,jeszcze raz pytam gdzie obcokrajowcy w kazdej drużynie /Stocznia, Podhale,Tychy/strzelają a u nas to chyba rolbiści albo taksówkarze.
nutka optymizmu. Po raz pierwszy od 4-ch meczy więcej niż jedna bramka strzelona ;D
Ponownie jeden punkt przewagi, choć bardziej martwi postawa całego zespołu w ostatnich meczach jak również gra obcokrajowców :/, coś mi się wydaje że mogły to nie być trafne decyzje.
Teraz punkt przewagi, a jeszcze niedawno było 10 punktów straty.
II runda play off dopiero za ponad pięć tygodni ( 23 lutego) finałowa jeszcze później!!
Spoko will be cool:-) ;-)
nie ma co plakac,nad rozlanym mlekiem..jak bylo i jest kazdy wie,nawet z relacji on-live.. ,bywalo gorzej..
a co bedzie? pokarze czas :)
nie ma co plakac,nad rozlanym mlekiem..jak bylo i jest kazdy wie,nawet z relacji on-live.. ,bywalo gorzej..
a co bedzie? pokaze czas :)
negniewajcie sie ale dzisiaj poprostu NIEISTNIELISCIE NA LODZIE!!!!podziekujcie za najninzszy wymiar kary .nawet perfidne drukowanie sedziego na niewiele sie zdalo bo wasi w przewadze niepotrafili zamka porzadnie zalozyc niewspominajac juz o strzalach!jedyny jasny punkt to RADZIK.oj napracował sie dzisiaj chłopak naprocowal
a dlaczego mamy się gniewać ? zwłaszcza ,że jakoś nie bardzo wierzymy Twojej subiektywnej opinii :D
szarotku..zalapales sie,tu i uwdzierz i jestes szczesliwy,ze mozesz pisac...probuje to sobie,wyobrazic..
szarotek
Nie popuść....Poczekajmy do play offu..
W tamtym sezonie też mieliśmy kryzys, a wy formę tuż pzred play offem....A wynjików chyba nie muszę Ci podawać.....
Więc narazie rączki trzymaj na kołderce....
I z czego ten d. z nowego targu sie cieszy?.To są mecze o natke pietruszki.W play of wszystko zaczyna sie od nowa.Trzeba sie cieszyć że kryzys przyszedł teraz.Ponoć Rohaczek daje im cały czas w kość robiac siłę na play of.A że odbija sie to teraz na formie i dyspozycji zawodników.Trudno-z efektów zostanie rozliczony.Mają grać dobrze w play of i zdobyć Mistrza Polski.Mnie w tej sytuacji cieszy że bez wyjątku każdy hokeista jest aktualnie w słabszej dyspozycji (nawetL. Laszkiewicz).To znaczy że wszystko jest jak najbardziej o.k.
Potter
wszystko ok, ale inwektywy trzymajmy na gwardię:)
hehe spokojna twoja rozczochrana zubereg.nic dwa razy sie niezdaza.na dzien dzisiejszy liczy sie i wazne jest to co prezentuje druzyna na chwila obecna .a wiesz co prezentuje....kiche!!!!mozesz sobie pisac co chcesz ale trzeba bylo juz w niedziele slyszec slowa Rochacka pod wasza szatnia albo dzisiejsze,gosciu tym razem chyba niezabardzo wqie co z ta druzyna sie dzieje!!no i stad chyba ta ostra wymiana zdan z jednym z waszych dzialaczy.....oj wrzucali sobie panowie oj wrzucali a to wcale ale to wcale dobrze wam na przyszlosc niewrózy ale jak to wy powiadacie nie mój interes no i rzecz jasna bede sobie pilnował swojego Podhala.a powiedzcie mi dlaczegóz to jeden z waszych strainieri..aaa wiem nie moj interes.widac niewszystkim słuza imprezy tak jak radzikowi ....a poza tym to po czesci wasz klub staje sie z lekka Podhalanskim...tyle znajomych nazwisk:)
Przypomnę Ci tego posta po meczach w play off:)
Ty mówisz: nic dwa razy sie nie zdarza, ja twierdzę: historia lubi sie powtarzać......
siedzi ten szarorotek tutaj dzisiaj,bo normalnie ,gdzie on ma siedziec dzisiaj ,...kiedy wszystkie fora ogolne byly nie dostepne:)
Mecz o pietruszkę a szrotek taki podniecony,tu podpatrzył tam podsluchal i juz misytrzem jst .Daleka droga kolego jeszcze zobaczymy ktory trener lepiej przygotuje drużyne na PO,oby kryzys nie przyszedł do was właśnie wtedy.O nas sie nie martw damy radę!!!
ej koledzy widze ze dla was kazdy przegrany mecz to mecz o pietruszke..no cóz wasze prawo.a co do podniecania sie tym wynikiem..hehhe zabawni jestescie.napisze wam tylko tyle przezylem z ta drużyna kilka tytułow mistrzowskich przezylem dosłownie blisko albo i jeszcze blizej tych chlopaków.w czasach gdy mieliscie problemy,ba problemy to za male słowo...załatwialem zeby nasi szli do was grac.myslicie ze latwe to było?podhale to jedyny klub który bardzo wam wtedy pomagal persolnalnie(napiszecie ze nie zadarmo?a myslicie ze za co??za czapke przyslowiowych gruszek!!)ale wy nigdy tego niedocenicie!!polemika z wami polega na tym ze potraficie tylko opluwac,brakuje wam pokory!ale nie mnie was pouczac,zaraz którys z was napisze ze polemizowac tez z wami nie musze,no fakt nie musze i juz niebede..a co sie odnosi do waszej kibicowskiej braci to slusznie krzyknal dzisiaj jeden z naszych hokeistów po meczu w szatni"SZKODA ZE NIEGRALISMY U NICH BO MILO BYLOBY ZNOWU USłYSZEC HURALNE SPORZEDAWCZYKI,SPRZEDAWCZYKI"
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)