przewaga Stoczniowca :( ,chaos i brak pomyslu na gre,to tak w skrocie.
Steblecki na lod :)
-
-
CRACOVIA-STOCZNIOWIEC
uerva... a ja nadal w pracy :(:(:(:(:(:(
redaktór Krzoska
- "7 milionów kosztował remont lodowiska" ( tak naprawdę 5.4)
- "chyba nie najlepiej zostały zainwestowane ale to problem właściciela czyli miasta" (ciekawe coby powiedział jakby przy najbliższych opadach śniegu zamknięto obiekt albo dach się zawalił. Wymiana dachu była koniecznością a nie kosmetyką obiektu)
o, jade balwana zjebac w 3 tercji :)
Khalid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a tu transmisje TV
>
>
>
> ====================================
>
> Wejdź, kliknij brzuszek pajacyka
> i pomóż głodnym dzieciom +
> Ustaw jako stronę startową!!!!
> ====================================
Khalid bo ja się nie znam za tą transmisję na itvp pobierają opłatę czy za friko?
darmo
A za co trzeba płacić?Za filmy?
"Kiszki" ciąg dalszy....
Koniec II tercji.
koniec drugiej tercji..
bezradnosci,ciag dalszy :(
Dalej świetna gra Stoczni.
Nasi już lepiej ale patałaszą pod bramka niemiłosiernie albo świetnie gra Odrobny.
"
Steblecki (po karze dla Podlipniego) - kary jakby nie było (miał zresztą racje).
Krzoska- ale tamta była to się rekompensuje" :D
W sumie przyzwoite sędziowanie. Puszczona jedna kara dla nas(podcięcie) i jedna dla stoczni(zahaczanie).
Pozatym świetny mecz...tylko goli mało:(
11 minut do konca i kara dla nas :(Rowno rok temu bylo bardzo podobnie
duża bezradność naszych w 3 tercji :(
Trzy razy kiszka i "zasłużone" zero punktów...
Jak dla mnie to zagraliśmy cieniutko...oj cieniutko... Z taką grą można zapomnieć o obronie tytułu.
Leesior
przespana I tercja, potem było dużo lepiej ale Stocznia zagrała dziś rewelacyjnie w obronie no i Odrobny wyczyniał cuda, u nas zawiedli obcokrajowcy, Hartman zmarnował setke a potem nie było go widać, Pinc to wogóle nie wiadomo czy grał, na plus zdecydowanie Radzik i chyba Podlipni chopć często łapany na spalonym.
oj boje sie o niedzielny mecz..zdecydowanie najlepsza 3 teracja zawodnikow jak i kibicow:) ogolnie zawiedli wszyscy,szarpal Csorich,w ogole nie zauwazalna legia cudzoziemska..
reasumujac,porazka z GKS nie byla przypadkowa..
ale dziwie się na tylu naprawde dobrych napsatnikow zeby nie strzelic ani jednej bramki ????????
i przyznam racje R,Stebleckiemu ze nasi zagraniczni (ktorzy mieli byc najlepsi w lidze ) byli slabi i bili głową w mur!!!!!!!!!!!!!
podobnie bylo w ubieglym sezonie na poczatku roku ,tylko ze mielismy wieksza przewage punktową nad rywalami ,teraz jest obawa ze mozemy nie utrzymac pierwszej lokaty przed ply -off
poza tym jest troche niefajnie ,ze lepiej naszym idzie na innych lodowiskach niz u siebie w domu :(
Oglądałem co prawda jedynie na www.itvp.pl, ale jakoś nie przekonuje mnie gadanie o rewelacyjnej grze Stoczniowca i "cudach" Odrobnego... Ostatnio to samo dotyczyło Tychów i Sobeckiego... Kto będzie następny ? Podhale i Rajski ?... Coś za dużo się tych "cudów" i rewelacji robi... Trzeba patrzeć przede wszystkim na własną grę, a ta była dziś wyjątkowo bezradna...
wlasnie wrocilem z meczu hmm......no nielismy nie farta ale proma tez nie zachwycalismy :/ jutro wrzuce zdjecia z meczu szkoda w niedziele musimy wygrac
Nie wiem co za cudowny monitor Khalid posiada, że widział świetny mecz?
Ja na żywo widziałem antyhokej szczególnie w naszym wydaniu. Odrobny owszem bronił dobrze, ale nie dokazywał żadnych cudów, bo strzały naszych były po prostu anemiczne. Stocznia bez polotu, ale za to bardzo mądrze w obronie.
Doping lepszy niż gra naszych co się rzadko zdarza. Na koniec ciepłe pożegnanie, choć nasi naprawdę dziś na nie nie zasłużyli.
Mam nadzieję, że to jakieś szachy Rudolfa z formą, bo inaczej to strach sę bać.
razi straszny brak skutecznosci naszych hokeistow. Troche im nie wychodzi gra w przewadze. Ogolnie z tego meczu to zapamietam tylko doping z 3 tercji i zyczenia mlodego hokeisty przed meczem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)