gramy z zespolem ktory obecnie znajduje sie na 3 miejscu. Mam nadzieje ze mecz bedzie mial inne oblicze niz ten z przed tygodnia z Toruniem, i nasi grajkowie beda grac na wiekszym luzie. Co myslicie o godzinie meczu 19:15, bo ja sie juz troche przyzwyczailem do 18 :) chyba ktos zlozyl skarge do klubu ze pracuje i konczy dopiero po 18 ;)
-
-
CRACOVIA-STOCZNIOWIEC
Ale godzina ma chyba związek z transmisją TV i w takim przypadku klub ma niewiele do powiedzenia.
Pozatym im później tym wieksza bedzie frekfencja w Hali, bo rzeczywiście niektorzy sie wsciekali ze nie mogą chodzić na hokeja z powodu godzin pracy. A co do Stoczniowca to myśle ze "nasi" sie jeszcze nie przyzwyczaili do gry przed własną publiką także bedą chcieli pokazać ze ostatnia przegrana to tylko wypadej przy pracy ;]
Mam nadzieje ze przegrana z Szanownym GKS da Naszym wieksza motywacje .
Ja się cieszę, że tak późno będzie mecz, bo zdążę ( mam nadzieję ) :).Frekwencja frekwencją, ale oprawa i doping,żeby były fajne to będzie super, bo po pierwszym meczu u nas nie byłem do końca zadowolony. Niby tyle się czekało, odliczało a tu...chyba za bardzo balon był napompowany;)
mam nadzieje ze zagramy bardzie agresywnie i skuteczniej niz w Tychach,
Cracovio zrobcie to dla kibicow ktorzy tyle czekali na hokej w Krakowie :)))
Ze Stocznią każda wygrana będzie dobra.
Do zakończenia sezonu PLH pozostało siedem ligowych kolejek. Przy mocno "spłaszczonej" tabeli każde zwycięstwo jest teraz na wagę złota.
"Grupa mocniejsza" podzieliła się na dwa obozy. W pierwszym ComArch/Cracovia walczy z GKS-em Tychy o pierwsze miejsce. Stawka jest spora - fotel lidera gwarantuje lepszy układ gier w decydującej fazie play-off. Pozostałe cztery ekipy biją się o jak najlepszą pozycję wyjściową. Szanse mają zbliżone, bo między trzecią a szóstą drużyną są zaledwie cztery punkty różnicy.
"Pasy" mają okazję, by znów odskoczyć tyszanom. GKS nieoczekiwanie przegrał we wtorek w Toruniu z TKH 1:3 i jeśli dziś (godz. 19.15, transmisja w TVP Sport) krakowianie ograją Stoczniowca, powiększą przewagę nad wicemistrzami Polski do czterech punktów. Kluczem do sukcesu powinno być powstrzymanie tria najskuteczniejszych obcokrajowców w lidze: Romana Skutchana, Zdenka Juraska i Petera Hurtaja. Pierwszy atak gdańszczan zdobył w tym sezonie 42 gole i zaliczył 55 asyst. - Tworzą zgrany atak, a najgroźniejszy jest chyba Jurasek - ocenia bramkarz mistrzów Polski Rafał Radziszewski. "Radzik" zapewnia, że drużyna szybko pozbierała się po ubiegłotygodniowej porażce z GKS-em. - Ze "Stocznią" postaramy się zrehabilitować - zapowiada.
Ciężkie zadanie czeka "Szarotki", ale jeśli udałoby się im ograć Zagłębie, mogą wskoczyć nawet na trzecie miejsce. Sęk w tym, że w pięciu meczach nowotarżanie tylko raz wygrali z sosnowiczanami.
Natomiast w niedzielę małopolskich kibiców czeka szlagier. Po raz pierwszy w tym sezonie w hali przy Siedleckiego krakowianie będą podejmować górali (godz. 17).
Równie ciekawie jest w "grupie słabszej". Skazany na grę o utrzymanie jest już KH Sanok. Coraz bliżej wypadnięcia poza czołową ósemkę jest także KTH Krynica.
32. kolejka grupy mocniejszej: Wojas/Podhale - Zagłębie Sosnowiec (godz. 18), ComArch/Cracovia - Stoczniowiec Gdańsk (godz. 19.15).
30. kolejka grupy słabszej: KTH Krynica - Unia Oświęcim, KH Sanok - Naprzód Janów.
Źródło: gazeta.pl - pj
to juz dzis ja sie nie moge doczekac bede na 100% mam nadzije ze chlopaki pokaza klase !!!! godzina zobowiazuje do przybycia wszystkich kibicow bo chyba nikt nie pracuje w piatek o tej godzinie wiec .......hej heja heja cracovia mistrzem hokeja !!!!!
to będzie pierwszy mecz w Krakowie transmitowany w całości przez telewizje :)
musimy się dobrze zaprezentowac!!!
nie pamietam , który to był rok ale mecz też ze Stocznia hala full dosłownie czułem sie jak szprotka w konserwie człowiek na człowieku mam nadzieje że dzisiaj bedzie ścisk godzina zoobowiązuje do tego plus transmisja TV
no to jedziemy :))
CRAAACOOOVIAAA !!!!
prosze o wyniki na biezaco
Jeszcze się nie zaczeło ,
Jest pożegnanie trenera Monteana.
http://www.cracovia.pl/1b_live.php?nr_menu=5&x=0
a tu masz live
a tu transmisje TV
http://itvp.pl/
2500 widzów:)
0-1
Ale szybki mecz...
Bardzo dobra gra Stoczniowca!
Nasi muszą zdecydowanie przyspieszyć bo jak na razie prawie nie stwarzają sytuacji
Na razie "kiszka"...
Koniec I tercji.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)