Witam mam takie glupie pytanie,
Wiec tak zdałem egzamin teoretyczny na prawko na koszykarskiej i teraz chce sie zapisac na Egzamin praktyczny tylko nie wiem co potrzebuje. Na teorie to dokument ,papiery o ukonczniu kursu,badanie lek. wplata za egzamin , zdjecie i wniosek a teraz na praktyke co mam wziasc napewno wplata za egzamin dokument i co jeszcze znow musze wniosek uzupelniac i zdjecie dac?? poczebuje jak najszybszej odpowiedzi .. Z gory dzieki
-
-
Prawo Jazdy
potrzebujesz kasę żeby zapłacić za egzamin praktyczy i zapisujesz się na pierwszy wolny termin który Ci pasuje
No to to wiem ale na ten egzamin zapisuje sie tam gdzie na teorie i czy poczebuje wniosek czy mam go tak uzupelniac jak na teorie ??
czy ja niezbyt jasno napisałem co potrzebujesz?
przeczytaj jeszcze raz, kaska do rączki i jazda zapisać się na egzamin
Juz sie zapisalem termin na 17.........................Stycznia masakra posrało ich tam
12 dni później
wie ktos czy trzeba sie zapisywac osobiscie na egzamin?? czy wystarcza papiery i dowod zdajacego
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)