Pomijam jego awarię.
Myślałem, że będzie zabudowany. A tak wygląda jakby nie wykończony i mam nadzieję, że tak jest.
-
-
Zegar
no i co z tego?:)
dokladnie powinnien byc zabudowany..i ta awaria jest chyba na niego jakas gwarancja:)
Myśle że chłopcy z technikum jako praca dyplomowa zrobiliby lepszy!
No tak zegar wygląda jakby się miał za chwile przewrócić. Aha no i nie ma miejsca na dwucyfrówke;-)
Prawda taka że jeszcze jakieś pół roku temu (albo nawet mniej)nikt na "głos" nawet nie myślał o zegarze na PASACH więc trzeba się cieszyć z tego co mamy , choć prawde mówiąc sam miałem nadzieje że będzie zabudowany
A swoją drogą to szkoda że nie miałem aparatu ze sobą bo można było dziś zrobić fajne zdięcie - 8 min. meczu: CRACOVIA 5- 1 GOŚCIE ;))))))
Już mnie denerwuje stwierdzenie - "jeszcze pół roku temu nikt...", "jeszcze rok temu nikt..."
Dobra ale to było właśnie ten czas temu a teraz mamy inną sytuację - i zegar jest jak każdy widzi rachityczny i kurna pierwszy mecz na którym chodzi czas i już jest awaria...
a czy kwestia zabudowania zegara nie wiąże się z reklamodawcami?
jak zobaczyłam zegar na początku, myślałam, że poprostu nie jest skończony, ale teraz, ciekawi mnie to
Trochę nam wszystkim się w dupach poprzewracało. Wszyscy chcielibyśmy supernowoczesny stadion i dwa (przynajmniej) telebimy. Moze się doczekamy. Póki co mamy taki zegar , na jaki nas w tej chwili stać. Chyba nikt nie myśli , że klub w tym momencie powinien zainwestować powiedzmy 300 tys w nowy zegar... A jeśli ktoś uważa , że zrobi lepszy z kolegami przy piwie , to proszę bardzo , niech zrobi a nie pier...li. Zamontujemy nowy a ten sprzedamy. Czysty zysk...
Baylay, ale to nie o to chodzi. Zegar ma miejsce na zabudowę, więc dlatego zastanawiam sie nad potencjalna reklamą, tyle
anafly , mój post nie był do Ciebie. Dla Ciebie mam dużego buziaka... ;)
Jaki jest to jest a "jeszcze pół roku temu" i "jeszcze rok temu" wogóle go nie było i jedni z nas włączali stoperki w zegarkach a dródzy do okoła pytali ile jeszcze do końca ;))) !!!
A co do awarii to myśle że za taką cenę to może "jeszcze pół roku" a może "jeszcze rok" gwarancja go obejmie !!! ;)))
no to bardzo dziekuję;) co nie zmienia faktu, że pytanie zostaje bez odpowiedzi - czy fizycznie da sie tam "wbudować" reklamę?
Zegar wygląda wiejsko. Niewielkim nakładem można z niego zrobić "miejski".
Zaraz będzie, że się czepiam. A tu poprostu znów wychodzi pełna amatorka jaka jest w klubie.
Pizza,nie mów o amatorce w Klubie bo po prostu blużnisz...fakt jest taki,że spodziewałem się zegara w starym stylu, i trochę sie zawiodłem kiedy zobaczyłem obecny, natomiast jest pytanie jak wszystkie obecne inwestycje ( np nagłośnienie) mają się do planów przebudowy stadionu???
Wiadomość zmieniona (23-11-03 22:07)
bedzie zabudowany, spoko, wierzcie :)
skoro tak mówisz - jestem spokojniejsza:)
pzdr
tomruk - jest i to duża.
Przykładów dawałem mnóstwo na tym forum.
Myślę jednak, że powoli idziemy do przodu.
Niezłe powoli...
Panie Pizza, błagam nie szydź aż tak!
Zegar nawe fajny,a najważniejsze czytelny :) , ale naprawdę bez obudowy wygląda łyso ....
Może na nim pojawić sie jakaś reklama sponsora albo cuś , jest na to miejsce . A co do awarii to firma , która robiła dała d... przecież chyba go sprawdzili przed oddaniem do użytku ,uff.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)