Wczoraj rano C+ powtarzał ze Szczecina mecz naszych najbliższych przeciwników: Pogoń - Zagłębie. Czesiowe Zagłębie przewyższało Brazylijczyków o klasę. Widać w ich grze duży postęp w stosunku do czasu, kiedy trenował ich Kleidinst. Wtorkowy mecz pucharowy na Kałuży zapowiada się więc bardziej pasjonująco niż sobotni mecz z Pogonią. Forowany przez Michniewicza Piszczek (bardzo dobry mecz, wyrasta na świetnego piłkarza), Iwański (też w bardzo dobrej formie, wszystko widzi, chyba najlepszy na boisku) i Łobodziński klepali ich jak chcieli. Do tego jeszcze Chałubiński jak zawsze niebezpieczny. Do tego stałe fragmenty (w których prawie zawsze biorą udział Stasiak i Arboleda) mają bardzo dobrze dopracowane. Wykonuje je z reguły Maciek Iwański.
Pogoń natomiast zagrała marniutko, szczególnie w defensywie. Gdyby nie Majdan wynik byłby wyższy. Ale trzeba uważać, bo w ataku mogą być groźni. Akcja, z której strzelili honorową bramkę była przeprowadzona po profesorsku przez trójkę Edi - Danilo - Grosicki. Stary rutyniarz Edi jest w Pogoni zdecydowanie najlepszy i najgroźniejszy, a Danilo i Grosicki to rezerwowi, którzy weszli po przerwie i byli dużo lepsi od tych których zastąpili.
-
-
CRACOVIA - POGOŃ 1 : 0
No i oby Cabaj się pozbierał bo podobno on ma bronić.
pasiak na zawsze Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> z moich iformacji , ZOBACZYMY POGON W KRAKOWIE !!
a gdzie mieliśmy zobaczyć? w Katowicach? Tam to hokeiści nie piłkarze grają :)
bilety:
[img]http://www.cracovia.pl/news/n830.jpg[/img]
nie jest źle... :)
Tez to zauwazylem, chyba bilety Kajaka (?) wzieli sobie do serca..
Tak, bilety dobre bo... normalne.
bo ktos im podeslal projekty kajaka na maila i jeszcze co o tym ktosw mysli ... nie chwalac sie aczkolwiek do tej pory nie dostalem odp "why" ? ;)
Mariusz Podgórski (Wrocław) bedzie sedziowal nasze spotkanie w sobote.
W tym sezonie w ekstraklasie sedziowal:
Górnik Łęczna 0-2 Górnik Zabrze
Arka Gdynia 1-1 Legia Warszawa
Łódzki KS 1-1 Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski
Karvin chyba nie zrozumiales , przeczytaj jeszcze raz i zastanow sie :) pozdrawiam
Jedyny plus z mrozu i śniegu to to że akurat gramy z Pogonią:). Będzie im troszkę trudniej.
pasiak na zawsze Napisał(a):
> Karvin chyba nie zrozumiales , przeczytaj jeszcze
> raz i zastanow sie pozdrawiam
ależ ja Cię doskonale zrozumiałem - przeczytaj jeszcze raz i zastanów się :)
wyostrzył Ci sie dowcip :)
wg mnie pierwszy raz strzelimy w tym sezonie u siebie wiecej niz 1 gol , stawiam na zdecydowane zwyciestwo Pasów , taki ot sparing przed Zagłebiem !!
Po co ten mecz skoro znowu jestem chory.
To nie jest sprawiedliwe.
Ale liczy się wygrana.
CRACOVIA PANY!!!!!
Pogoń lepiej w tym sezonie gra na wyjazdach niż u siebie.. Mam nadzieje ze brazyliana zamarznie i nasi w koncu wygraja okazale.. Znajac zycie to latwo niestety nie bedzie..
drużyny będą grały w "beki"
Cracovia....3-5-2
Pogoń.......4-5-1
Obydwie drużyny z nakazem - atakować przeciwnika na swojej połowie,zakaz wychodzenia
TYLKO DEFENSYWA nawet przy 0-3 :-(
ian jeżeli wczoraj praktycznie asyste mial bramkarz Benfici w LM , to mysle ze Cabaj przekopie Brazylijczyków i asysta gotowa , a Moskit bedzie wiedzial co zrobic , i tak ze 3 razy hehe , mnie to zadowoli :P maly wysilek przed ZAGLEBIEM
małe pytanko do Was.
Jak jest z biletami, jaka cena i gdzie najlepiej usiąść. Bo planuje się wybrać na ten mecz. A może zgody wchodzą u Was za darmo. Dzięki za odp!
Do zobaczenia jutro na meczu :]
HEJ HEJ CRACOVIA!
Mam nadzieje ze Slawka w bramce zobacze,a raczej przeczytam! No juz taki zywot
Franc Napisał(a):
> Jak jest z biletami, jaka cena i gdzie najlepiej
> usiąść.
Sektor A: 45zł
Sektor B: 30zł i 25zł
Sektor C: 20zł
[url]http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=830&x=0[/url]
Wszedzie dobrze siasc ale polecam C bo najtaniej i mozna pokrzyczec :)
Podobno sektor C ostatnio po promocyjnej cenie 0 złotych...
skandal, ja płacę, inni wchodzą za darmo :]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)