Vaderze Lordzie, do skrotu myslowego nie wystarczy sam skrot.
-
-
BRAWO ZARZAD!!!!!!!!! -oficjalne stanowisko
Napisałem w wątku o rasiźmie mocno emocjonalnie ale dla dobra ogółu sam wpis skasowałem.
Znowu jednak czuję sie lekko sprowokowany wpisami "onych"
Lordzie Vaderze na wstępie zaznaczam że pragnę spokojnych stadionów i że nie akceptuję przemocy.
Dodam też że nie lubię Twojego klubu aczkolwiek szanuję wiernych kibiców.
Co do tego spiewania o Potomkach Rodu Dawidowego.
Wyobraźmy sobie całkiem hipotetycznie że w Niemczech jest klub, który przez kibiców innej drużyny X nazywany jest "Polacy". Tak po prostu "Polacy".
Na meczu kibice drużyny X śpiewają "Polacy do gazu" albo "Polacy to k...."
Pytanie moje brzmi czy jako Polak, mając w pamięci dramatyczne doświadczenia naszego Narodu mam prawo czuć że coś jest jakby lekko trochę bardzo mało nie tak?
A może bardziej niż mało nie tak?
Pytanie jest retoryczne i nie odpowiadaj Ty Lordzie ani inni "oni" ani też Ci od nas, którzy uważają że cała Polska z nas "jebie".
Przepraszam Tych, których uraziło mieszanie tragicznej historii do spraw kibiców.
CRACOVIA PANY!!!!!
jkm05
przecież oni tego nie zrozumieją
Pawe - wiem ale mnie nosi, my to recydywa, oni nie.
CRACOVIA PANY!!!!!
Po co wg wchodzisz w dyskusję z tą lajzą wiślacką waderem.Niech idzie szczekac na swoje psie forum.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)