Warto mieć wychowanków w drużynie, nikt chyba nie zaprzeczy, że Paweł Szwajdych włożył całe serce w ten mecz.
-
-
Warto mieć......
szkoda tylko tej główki,bo wtedy mogło być inaczej...Ale trzeba przyznać,że Paweł był jednym z trzech najlepszych zawodników Cracovii w tym meczu.
Warto miec wychowanka i 7 rodowitych krakowian z skladzie.
Bo wisla to nie krakowski klub...
warto mieć maski nastepnym razem, zeby normalnie oddychac ;)
Warto miec Pawła w skladzie!!!!!!!! Warto byc Pasiakiem!!!!!!!!!! Warto bylo przegrac derby zeby poczuc ta więź z klubem!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem dumny ze mam Pasiaste serce i znam osobiście Pawła!!!!! Zawodnika ktory tez ma serce w PASY!!!!!!!!!!!!! PAWEŁ JESTEŚ NAJLEPSZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Najwyższy szacunek dla Szwajdycha. Pomimo smutnego finału jego gra niesamowicie cieszy zwłaszcza patrząc w przyszłość. Jaka szkoda, że marnował się przez głupote Stawowego po II i III ligowych boiskach ( i niech mi nikt nie mówi, że sie wtedy ogrywał). Dziś byłby dwa razy lepszy niz jest.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)