Patrze na Wasze wyniki, jakaś masakra dla mnie :) Ja dopiero zacząłem przed trzema tygodniami, obecny rekord to prawie 6 km w 30 minut, z którego byłem mega zadowolony, dopóki nie zobaczyłem Waszych czasów :D
-
-
Bieganie
Spoko Kamaz, z tego co piszesz, jesteśmy na mniej więcej tym samym poziomie, mój ostatni trening w sobotę; 7 km w 37 min 30 sekund.
gimli Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jak przygotowania do Marzanny?
Ja Marzanne odpuszczam, ale biegne w Cracovia Marathon, choć tylko dla Korony Maratonów. Gdyby nie korona to biegi w Krakowie bym kompletnie odpuścił. Wszystko dookoła błoń + bulwary, flaki z olejem, tym bardziej że marzanna całkowicie pokrywa się z półmaratonem królewskim i trasą Cracovii która ma 2 pętle :///// jak na tak duże miasto z takimi pięknymi miejscami te krakowskie trasy, a szczególnie trasa Cracovii to kompletna paranoja.
Do kolegów rozpoczynających bieganie - pamiętam jak ja zaczynałem biegać 4 lata temu i 10 km to był kosmos i jak ktoś by mi wtedy powiedział że będe trzaskał maratony w 3:30 to bym śmiechnął. Wszystko w waszych nogach i głowach
4 dni później
Kolega warchoł dobrze prawi ;) Trasy nudne, jak flaki z olejem. W tym roku bieganie połówek(oprócz Marzanny, na którą zapisałem się już w październiku) odpuszczam na rzecz Runmageddonów. Na weekendzie byłem w Warszawie na Runmageddonie Rekrucie. Świetna sprawa. W maju 20km+70przeszkód w Beskidach, w czerwcu 12 km+50 przeszkód na terenach kopalni.
https://www.youtube.com/watch?v=XAmjRT5RuiM
gimli-7km w 37 minut?(szok) toż to przecie ja czasami tyle z Prokocimia na Mateczny jade :) chyba zaczne biegac bo widze ze szybciej i taniej;)
Heh, choć niekoniecznie zdrowiej...
Wojto Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kolega warchoł dobrze prawi ;) Trasy nudne, jak
> flaki z olejem. W tym roku bieganie
> połówek(oprócz Marzanny, na którą zapisałem
> się już w październiku) odpuszczam na rzecz
> Runmageddonów. Na weekendzie byłem w Warszawie
> na Runmageddonie Rekrucie. Świetna sprawa. W maju
> 20km+70przeszkód w Beskidach, w czerwcu 12 km+50
> przeszkód na terenach kopalni.
> https://www.youtube.com/watch?v=XAmjRT5RuiM
ciekawie to wygląda, trzeba się sprawdzić
Edit: jaki jest koszt za przyjemność udziału w tym w.p.i.e.r.d.o.l.u. ? :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)