"Witam zgoda z łksem, z piastem co nastepne przekręcianka , tłoki ?
Wydaje mi się że niektórym z "nas" się trochę pomieszało w głowach"
NIE STAWIAJ ŁODZKICH CHLOPAKOW NA ROWNI Z WIOSKOWYMI KLUBIKAMI, ŁDZ JEST DRUGIM CO DO WIELKOSCI MIASTEM W POLSCE..
szacunek Łodzianie
pozdro
Wojtek
-
-
Jest zgoda z ŁKS-em?
Nam się nie pomieszało - my znamy historię.
Pamiętam, jak w Sosnowcu, na wiosnę 1984 ekipa ŁKSu wspierała nas w sile 20 chłopa.
Takie wsparcia miały miejsce wiele razy!
kazdy to powie-cracovia rzadzi w krakowie
a w lodzi lks :)
świetnie jakby zgoda wróciła...
wielki szacunek dla ŁKSu! i pogarda dla RTSu (taki łódzki gts)!
jednak w tej kwestii możemy w większości pozostać tylko obserwatorami... i może dobrze, bo gdyby nie to, to mielibyśmy już nie 10 ale 50 zgód;)
P.S. Dobrym krokiem ku odnowieniu przyjaźni będą 3 punkty dla Pasów;)
he, he dobre
Ale jeszcze lepiej jak by 3 punkty zostały w Łodzi.
Wdzięczność ze strony ŁKS byłaby dozgonna, bo przy obecnych układach to stawiam na 3:0 dla Pasów
Pozdrowienia
Wiadomość zmieniona (28-10-03 11:31)
Będzie 1:1 i na rybunach beda wszyscy zadowoleni z remisu :)
1:1??? hiehie LOL nie mamy szans nawet na przegrana "tylko" 0:3;) a co tu mowic o remisie... to bylby sukces, a co do zgody ŁKS&CRACOVIA to jestem za, ale watpie zeby tak sie stalo, kipialoby wtedy od tekstow typu "wlaza sobie wdupe" itp, a szkoda... pomimo to mam wielki szacunek dla Pasiakow, pozdro
Zgoda z ŁKS-em była dawno temu ale juz jako taka nie istnieje i po prostu jej nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozostał sentyment ....
A mogę wiedzieć dlaczego?
nimrod czemu nie wierzysz w remis ?
przeciez wystarczy ze :
- Craxa bedzie miala slabszy dzien
- zamiast do bramki , goscie beda strzelali w trybuny
- pilka miast do siatki uderzy kilka razy w slupek lub poprzeczke
- naszym grajkom przypadkowo wyjdzie jakis strzal zycia ( czytaj nasz pseudonapastnik zamiast we flagi na plocie przymierze w swiatlo bramki )
- sedzie bedzie sie mylil na nasza korzysc
- w ogole pilkarze z Krakowa nie beda przejawiac ochoty do gry
Mozna jeszcze wymienic kilka pozytywnych okolicznosci ktore moga nam pomoc, ale po co w koncu to tylko sport i kazdy moze "zremisowac" z kazdym :)
no tak w sumie to masz racje;))))) czyli reasumujac mozemy nawet wygrac z Craxa? wow fajowo;p
E tam wygrac, mozemy nawet zmiazdzyc Craxe z 10:0, co to dla nas, ale po co ?
Przeciez pozostal sentyment, no i Craxa idzie na maxa...do 1 ligi
Łódzki KS
Drinking Team
nie wiem o czym mowicie.
zgody z lks byc nie moze --> LECH
przyjazn czemu nie
ja sie boje ze flirt Lecha z widzewem i ruchem spowoduje rozpad Triady!!
co wy na to?
Bez zbędnych spekulacji Panowie.....
Po jaką cholerę ten temat.... !!!
nikt - powtarzam NIKT - nie odmówi mi prawa do tego bym sympatią darzył ŁKS! bo jak miałem naście - a nawet dwadzieściakilka lat - to była nasza zgoda...
jeżeli - z takich, czy innych względów (być może słusznych) - jej dziś nie ma, to też szanuję taki układ!
i co pozostaje? SZACUNEK!
...a z drugiej strony - to taka tylko glupia dywagacja, pytanie - skoro jesteśmy za koalicją miast, by 1 liga była PIERWSZĄ LIGĄ - to macie do wyboru: ŁKS czy Widzew?
Prośba do internetowców z ŁKS-u.Nie zabierajcie głosu w tej sprawie bo wasze zdanie w tej kwestii nie ma i nie będzie miało najmniejszego znaczenia.Rozumiem sympatię poszczególnych osób do KSC (sam ich szanuję), ale sprawa zgody, układu czy kosy to nie plebiscyt na łamach forum.Dlatego proszę o nie snucie wizji "co to będzie", bo moga z tego później wyniknąć niepotrzebne nieporozumienia, które nikomu nie są potrzebne.Do meczu już niedaleko więc zamiast sobie bajdurzyć na temat przyszłych stosunków naszych klubów, zajmijcie się organizowaniem widowiska które zapowiadacie.
KLUBEM ŁODZI JEST ŁKS!!!
Uwielbiam takie posty!
To tak jak według niejakiego Lep Pera mam nienawidzić Niemców a kochać Rosjan!
Mi chodzi o moją i tylko moją sympatię do ŁKSu - jak takich jak ja będzie więcej niż 3/4 to co, dalej ma być kosa?
Bo gdybym był jedyny to jeszcze bym to zrozumiał...
Ciekawe co w tym temacie miałaby do powiedzenia stara ekipa, która na wyjazdy jeździła wtedy, gdy zgoda i z Leszkiem i z Łódeczką była oczywistością. Czy oni tez uważają tak jak co poniektórzy?
Muszę przyznać że zaczyna mie trochę denerwować ten mongoidalny bełkot i przeciąganie w nieskończoność tego tematu.
Nie zanosi się na żadną zgodę a Twoja sympatia to Twoja sprawa. Osobiście pamiętam wyjazdy na hokej do Łodzi ( zapytaj co po nie których - stara ekipa!!!) , pamiętam również derby ŁKS-u z Widzewem gdzie kipiąc nienawiścią staliśmy wraz z zaprzyjażnionym przez ŁKS śląskiem wrocław.
Szacunek do wielu osób ( w tym zamordowanego Marina ) powinien budzić powściągać wielu osób.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)