Zawsze lubiłem Bielsko i okolice.
Brawo Podbeskidzie
Niby dlaczego nie mielibyście powalczyć o miejsce w czołówce, stać Was na to. Klucz do sukcesu leży w Szczecinie.
Trzymam za was kciuki
-
-
Gramy Dla Cracovii
Bardzo się cieszę, że wychodzicie z dołka i jednocześnie gracie "dla nas". Mam dobrego kumpla w Bielsku- kibica Podbeskidzia- co tydzień mamy "gorącą linię" na temat Craxy i Ceramedu, kibicujemy sobie nawzajem, gościł mnie w Bielsku- wiosną rewizyta. Życzę Wam szybkiego marszu w górę tabeli. Urodzony na Podbeskidziu (Żywiec) Pasiak.
Trzymamy kciuki za Waszą wypraę do Szczecina!!!!!!!!!!!!!
PASY Asy
Trzymajcie się w Szczecinie!!
Chociarz remis!!!
Proszę
Pozdrowiena dla Bielska. Moja własna żona z Pitrzykowic, czyli blisko i w kierunku bardzo słusznym bo na Żywiec. Szwagier kibicuje Podbeskidziu i nawet nie był zadowolony jak Podbeskidzie z nami przegrało, no ale ma prawo. Jak bywa u mnie ze swoją dziołchą to na Cracovię ich wyciągam. Dziewuszce zresztą wszystko się podoba tylko gdyby w piłkę nie grali, no ale szwagier myślę, że zrobi z niej ludzi.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)