bilety z 01.12.2006 akutalne?
-
-
Puchar Ekstraklasy - temat zbiorczy
chyba tak, bo jeśli nie to kasę niech oddaja
a poile stoją w kasach na "C"
po dychu na C
Dla mnie ten caly Puchar to jeden wielki niewypał !
http://tiny.pl/trb9
jakby nie mecze z Łęczną i Koroną to z Legią byłoby pewnie nie za wesoło
Ogladałem ten mecz wczoraj w Piwiarni Warki na starym i powiem wam ze Bełchatow jechał z nimi jak z dziecmi ! Pozdro z Poznania
http://tiny.pl/trb9
[i]Autor: leszeczek (IP zapamiętane)
Data: 07 mar 2007 - 09:28:22
Nie p...cie. Grzelak nie jest taki zły, pamiętacie jak naszymi obrońcami kręcił jesienią.[/i]
ja sobie nie przypominam, by 'kręcił'... a może to o inny mecz chodzi?
moim zdaniem to jak trener i piłkarze podchodzą do tych pucharów jak do treningów to wejście dla kibiców też powinno być jak na trening czyli za [b]free[/b]
bo co jak co ale przy ostatnich wydatkach na bilety wydatek choćby 10 zł na taką padake to mi się wydaje że przesada
Cracovia: Olszewski - Łuczak, Wojciechowski, Uszalewski - Kostrubała, Baster, Heidemann, Giza, Szwajdych - Dudzic, Bania
25 minuta 0:0
30 minuta
0-2 :(
była szansa awansu... ale szansa przepadła... Widzew też gra młodymi i tłumaczenie /Majewskiego ze sprawdzalismy juniorów jest zbedne... Jesteśmy słabsi (narazie)
za sparing grany rezerwami powinni za firko wpuszczać
sparing sparingiem, rezerwy rezerwami, ale nasi mogliby mieć troche umiaru... bądz co b ądz grają w Cracovii
kurwa mac już 0-3 :(
a juz miałem jechac na mecz zapłacic 10 zł ogladac rezerwy i porażke z rezerwami Widzewa ;/
Ciekawe czy dalej chcecie widzieć Olszewskiego w pierwszej jedenastce?
Ciekawe czy dalej bedziecie uwazali ze Majewski jest taki super..
zawsze mozna zostac w domu..
a ja mysle,ze takie tasowanie miedzy olszewskim ,a naszym pierwszym,jest dobre...
dla obydwoch..
sammi to obserwujemy i widzimy:)
volker0 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> >
> zawsze mozna zostac w domu..
i oglądać lige mistrzów:P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)