[img]http://www.korona-kielce.pl/ftp_graf/wyjazd_cracovia_big.jpg[/img]
-
-
Cracovia - Korona Kielce 1 : 0
dajcie maila do klubu
i proponuje jak ktos bedzie wysyłac maile to dosłac jesli kajak pozwoli kilka jego szyderczych projektów tak zeby te matoły sie opamietały
mail: klub@cracovia.pl
a jeśli chodzi o dodanie zdjęć Kajaka do odradzam!! jeszcze się okaże, że stwierdzą iż to wspaniałe pomysły i naprawdę trafią do druku :P
wysłałem
Ja to mam taką rade.
Niech dadzą na bilecie za każdym razem sylwetke innego piłkarza i będzie spokój... po co tak kombinować. Do tego duże herby klubów i już będzie ok.
Bo inaczej w przyszłości wymiana biletów wśród kolekcjonerów będzie wyglądać tak:
"Wymienie bilet z policantem na bilet z dwoma laskami (które tak wogóle są jedną laską)".
Pytanie co do biletow - ja jako Kielczanin, ale studiujacy w Krakowie dostane bilet za 10zl, ale musze do tego wyrabiac sobie jakas karte? Jesli tak, to czy i ile ewentualnie ona kosztuje (na stronie ciezko info o tym znalezc)? I druga sprawa, inny czlowiek z Kielc, ale studiujacy gdzie indziej (wiec go ta promocja nie dotyczy), tez ewentualnie zeby nabyc bilet bedzie potrzebowal jakiejs karty? Bilety sa imienne? Moze je kupic osoba trzecia?
----------
edit
Hmm, wlasnie dostalem cos takiego:
14:35:46 Ktos ;)
na meczu w CK spotkalismy ultrasow z Cracovii
14:35:56 Ktos ;)
i mowili ze z Kielc mamy darmowe wejscie na stadion
14:36:06 Ktos ;)
bo jest mecz przyjazni
14:36:25 Ktos ;)
wystarczy dowod osobisty i ze jestes zameldowany w CK
Prawda to?
Twój Kumpel bez problemu kupi zwykły bilet , jeżeli chcesz bilet za 10 zł to musisz mieć przy Sobie legitymację studencką i dowód tożsamości ale te bilety możesz kupić tylko na Wielickej w sklepiku klubowym
WOjtas jest to niestety nieprawda.
moja propozycja:
- nie piszmy więcej o wyglądzie biletów, zajmijmy się PIŁKĄ NOŻNĄ
PS. Obecny szef pijaru i marketingu to Wasyliszyn Krzysztof
A ja sie pytam: dlaczego mają wchodzić za darmo??
Czy my wchodziuliśmy u Nich za darmo??
Zgoda zgodą, a życie życiem...:P
Tez mi sie tak wydawalo ;), ale to ponodbno od kogos do Was sie owy moj "ktos" dowiedzial. No nie wazne. Dla "takiego" biletu sie poswiece ;). Oprawie sobie i powiesze na scianie jako "abstrakcje".
----------
edit
Hmm, ten sklep (choc ciezko znalezc o nim jakie kolwiek info na stronie) jest na Wielickiej 101, tak? Jako ze ul. Wielicka jest dosc dluga, to moze ktos podpowie jak sie do niego dostac? Jak dojechac, gdzie dokladnie jest etc.
Spod Dworca Głównego tramwaje nr. 3 lub 13 do przystanku "Kabel". Wysiadłszy po prawej stronie w kierunku jazdy zobaczysz stadion z biało-czerwoną bramą. To tam.
3 teraz nie jezdzi koło dworca
paso_zyd Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A ja sie pytam: dlaczego mają wchodzić za
> darmo??
> Czy my wchodziuliśmy u Nich za darmo??
> Zgoda zgodą, a życie życiem...
w 2 lidze na Korona-Arka nie placilismy o ile dobrze pamietam...
racja hamer.
ale w I lidze na Korona - Cracovia płaciliśmy za bilety jak dobrze pamiętam ;)
Hej! Dobrze pamiętasz.
i to cos okolo 25 zł ;/
[URL=http://img61.imageshack.us/my.php?image=pasiakxt2.jpg][IMG]http://img61.imageshack.us/img61/8017/pasiakxt2.th.jpg[/IMG][/URL]
25? To chyba z dojazdem. Wyjazdowe moga max 15zl kosztowac z tego co wiem (na sektor gosci, kupowany w kasie klubu "wyjezdzajacego".
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)