Po chłodzeniu i pamięci sprawdził bym dysk. Potem jeśli nic nie będzie to podmiana zasiłki.
-
-
KUmaci komputerowcy po raz n-ty
5 dni później
Nie wiem czy ten temat ale spróbuje.
Zakupiłem wczoraj głośniki MODECOM-MSF50 i po podłączeniu zestawu do laptopa po około minucie wraz z dźwiękiem z subufera wydobywa się "buczenie".Odłączając od laptop i pozostawiając dalej pod napięciem buczenie nie ustaje. Jaki może być tego problem? Próbowałem wpinać do innych gniazdek, lecz problem nie ustępuje. Podpinając telefon czy mp3 buczenie również zaczyna się po jakimś czasie. Proszę o jakieś rady. Mikrofon wyłaczony, kable dobrze wpięte.
uszkodzone glosniki ? :)
Nówki ze sklepu, buczą po pewnym czasie(buczenie z subwoofera). Sugerujesz wymiane?
no wiesz skoro jak mowisz "bucza" na kazdym urządzeniu a nawet gdy sa podpiete solo to nie ma co dalej szukac :)
Wywołałeś wilka z lasu. Mi akurat trafił się coś trefny kabel. Jak się go ruszy to przestaje buczeć. Na razie podziałem ale wysyłka je w końcu czeka.
Wojto - a dobrze podpiąłeś wszystkie kabelki? sprawdź to kilka razy.
Ja jak kupiłem kiedyś Creative 2.1 z subwooferem to też się dziwnie zachowywał i już miałem iść do sklepu robić avanti, a okazało się, że źle podpiąłem kable (miałem podejście "po co mi instrukcja przecież to dwa kable na krzyż" no i okazało się, że coś tam pomyliłem).
Potrzebuje fajnego,darmowego z sieci programiku w pol.wersji do obrobki filmu. Czyli cos przyciąć ,dodac dźwięk, napisy itp.
Dzieki.
Nie ma tam żadnej filozofii co do kabelków. Raptem 4, w tym kolorowe
Dzisiaj poszedł subwoofer, więc zestaw do wymiany;d grał i buczał, aż przestał
volker0 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Potrzebuje fajnego,darmowego z sieci programiku w
> pol.wersji do obrobki filmu. Czyli cos przyciąć
> ,dodac dźwięk, napisy itp.
> Dzieki.
Polecam VirtualDub - istnieje do niego mnóstwo wtyczek - nim m.in. wrzucałem napisy do spotu o meczu hokeistów i piłkarzy, który trafił w ub. roku do tramwajów :)
Wojto Napisał(a):
> Nie ma tam żadnej filozofii co do kabelków.
> Raptem 4, w tym kolorowe
> Dzisiaj poszedł subwoofer, więc zestaw do
> wymiany;d grał i buczał, aż przestał
To, że nie podpięty do niczego buczał po minucie to wada końcówki mocy.
moze ktos polecic jakis dobry soft do nagrywania streama odtwarzanego w VLC.
VLC ma sam w sobie nagrywanie ale nie ma programowania nagrywania. trzeba recznie odpalic
19 dni później
Spotkał się ktoś z Was z następującą konfiguracją ?
SAA7134
TDA10046A
WIN98SE
DVB-T
Już mi ręce opadają...
Nie, nie dam się namówić na XP - prędzej postawię linucha w htpc...
wsio zalezy jaki komp .... jak kalkulator to 98 ;p
Jerr, problem jest z instalacją czy konfiguracją (brak obrazu, dźwięku itp.)?
To karta Philipsa?
m8k Napisał(a):
> Jerr, problem jest z instalacją czy konfiguracją
> (brak obrazu, dźwięku itp.)?
> To karta Philipsa?
Problem jest ze znalezieniem softu, który obsłuży DVB-T i będzie smigał pod 98...
Tak, karta Philipsa...
próbowałeś może Dscalera? Najlepiej zainstalować przy usuniętych starych sterownikach, jakie były używane.
9 dni później
m8k Napisał(a):
> próbowałeś może Dscalera? Najlepiej
> zainstalować przy usuniętych starych
> sterownikach, jakie były używane.
Oczywiście, że próbowałem - raz się uruchomi i tyle go widzieli...
Poza tym nie jest w stanie zmusić karty do używania demodulatora DVB-T.
9 dni później
Pany , potrzebuje wykupić domene a aktualnie jest zajeta , co to znaczy że wygasa 2013.07.13 20:10:03????
Czy wtedy mogę ją wykupić??? ile może chłop chcieć za tą domene?? wszystkie są wolne tylko z końcówkę .pl opłacił/wykupił. Nie chce sie kontaktować z gościem , niech myśli że nikt sie nie interesuje domeną.
Domena ..... po zakończeniu okresu rozliczeniowego
Utworzona 2011.06.28 20:10:03
Ostatnia modyfikacja 2013.06.27 21:28:14
Wygasa 2013.07.13 20:10:03
Opcja brak
Dnssec brak
Registrar Premium.pl Przemysław Bojczuk Sp. k.
Domaniewska 37
02-672 Warszawa
801 066 444
pomoc@premium.pl
Https //premium.pl/kontakt
Wygasa tzn, że kończy się okres abonamentowy. Jeśli nie opłaci po tym okresie, domena będzie wolna. I będzie można wykupić. Póki co poczekaj, a jak przedłuży to wtedy jedyną opcją będzie odkupienie. Ale już nie za tyle ile można kupić wolną. Wszystko (to ile sobie zażyczy) zależy od popularności tematyki z nią związaną.
Ja proponuję kupić np com.pl
Ciekaw jestem po co gość jakiś tydzień temu przedłużył do 13.07?? A było do 30.06.???
Po co o te kilkanaście dni???
Gdzie mam patrzyć/kupić/wykupić jak gość nie przedłuży??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)