Jak jest bardzo mocna to rozumiem że zasilacz da jej rade i dodatkowe zasilanie jest podpięte. Poza tym sprawdźcie to co willu pisze, powinno się samo wyłączyć ale różnie bywa. Jest opcja wsadzić ja do jakiegoś innego kompa żeby sprawdzić czy śmiga?
-
-
KUmaci komputerowcy po raz n-ty
no to jest wszystko jasne i nie wymaga uwag. Komputer nie miał zintegrowanej karty. Miał kartę 250 MB ASUS i ta karta smigała. Po załozeniu nowej 1GB nie odpalał. tzn. prąd szedł, karte ruszył bo wentylator na karcie działał ale na monitorze nic. Podejrzewam, ze zasilacz był za slaby i nawet jaby ruszył to spaliłoby zasilacz przy większym poborze prądu przez kartę (wystarczy jakaś gra). Nie wiem jaki miał zasilcz ale był za słaby albo była uszkodzona karta. Ale nie w tym problem jest. Gość załozył starą, działającą kartę (tę 250) i nic - komp jej nie widzi. Na dodatek gośc jest kompletny łoś w kompach.
napewno na plycie nie ma zintegrowanej kraty ? : ) bo objawy pasuja jak ulal ...
Reset BIOSu na początek z tą stara karta. i model płyty byśmy wiedzieli o czym dokładniej mówimy. Jakieś dźwięki z kompa dochodzą? piszczenia? speaker podłączony?
Juz mu sie udało. Nie wiem jak (on też) ale działa. Dzięki
Potrzebuje pomocy, dostałem uzywany monitor samsunga 931c i po właczeniu go przez moze 2 s jest obraz potem robi sie ciemno , gdy przyciskiem wyłacze i włacze znowu to samo , jak temu zaradzic?
Windows 7 build 7601 z crackować tak by mi nie pisało że to pirat jak?
bartoloksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Potrzebuje pomocy, dostałem uzywany monitor
> samsunga 931c i po właczeniu go przez moze 2 s
> jest obraz potem robi sie ciemno , gdy przyciskiem
> wyłacze i włacze znowu to samo , jak temu
> zaradzic?
Uszkodzony układ sterujący podświetleniem, częsty problem np. w DELLach. Na 99% do wymiany elektrolity zaraz przed przetworniczkami od świetlówek, każdy elektronik naprawi Ci to w 20minut.
RTX Napisał(a):
> Windows 7 build 7601 z crackować tak by mi nie
> pisało że to pirat jak?
Chew-WGA_0.9
http://search.4shared.com/search.html?searchmode=2&searchName=Chew-WGA_0.9
+ pamietac zeby nie zassac aktualizacji KB971033 ktora sprawdza metode aktywacji ... jak sie sciagnie trza wpierw usunac :)
Mam pytanie czy ktos z kolegow pomoze mi jak sciagnac zdjecia z telefonu HTC( android) na laptopa (windows7)?
pewnie tak jak w kazdym :) podpinasz kabelkiem (po uprzednim zainstalowaniu jakies aplikacji) do HTC i kopiujesz ...
http://smartfony.play.pl/android/aplikacje/2011/jak-obslugiwac-telefon-z-androidem-z-poziomu-komputera/
HTC sync -> http://www.htc.com/pl/SupportViewNews.aspx?dl_id=1073&news_id=959
dziekuje -choc nie sprawdzilem:) Do kolegi laptopa podpinam wlasnie ten kabelek od Samsunga , i zdjecia z telefonu plyna bez aplikacji.... natomiast z htc NIE PLYNA. Majac Nokie mialem programy ,czy aplikacje i nie bylo problemu ,natomiast majac HTC wszystko sie gryzie z Windowsem ! Mozesz mi podac wIIlu jak na HTC(android) mozna zainstalowac aplikacje Javy ???
Ps;
Dinth Pomozesz?
przez sklep androida chyba mozesz wszystko instalowac
6 dni później
Witam.
Mam problem ze ściągnięciem office`a 2010. Nigdzie nie mogę znaleźć pliku do pobrania, który by mi się ściągną w całości. Próbowałem na chomikuj itp... Jeśli ktoś z forumowiczów już uporał się z tym to był bym wdzięczny za podanie instrukcji na priva. Z góry dzięki.
Aligator Napisał(a):
> Witam.
> Mam problem ze ściągnięciem office`a 2010.
> Nigdzie nie mogę znaleźć pliku do pobrania,
> który by mi się ściągną w całości.
> Próbowałem na chomikuj itp... Jeśli ktoś z
> forumowiczów już uporał się z tym to był bym
> wdzięczny za podanie instrukcji na priva. Z góry
> dzięki.
Tutaj jest 1 plik 600+ mb w komentarzach pisza ze dziala.
http://chomikuj.pl/moskorzynpablo/Microsoft+Office+2010/!+Microsoft+Office+2010+Professional
na torrentach jest tego od cholery
Officy itd ściągaj z torrentów, najpewniej. Poczytaj w komentarzach czy działa itd i zasysaj ;)
Witam,
Poszukuje urządzenia wielofunkcyjnego laserowego drukującego na czarno i kolorowo.
Wpadłem na pewnego Samsunga [pre]www.ceneo.pl/8463765[/pre], dobry traf?
Bardzo byłbym wdzięczny z wklejenie jakiś propozycji gdyby ten Samsung był słaby.
IncrediMail, jak wyłączyć to cholerstwo?
Wygląda to na osobny programik więc poszukaj w dodań usuń programy na początek.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)