ja bym kupił w kolorze wiśniowym. Dysk to nie wódka nie istotne co kupisz.
-
-
KUmaci komputerowcy po raz n-ty
6 dni później
a ja bym kupił w kolorze wiśniówkowym w odcieniu EFC :) ale nie o to pytałem ...
Ja powaznie posalem. Specjanie roznic miedzy dyskami nie ma. Zostalo 3 producentow a z zwenatrz to tylko opakowanie.
16 dni później
szlag trafił moją kartę sieciową w laptopie asus r540sa-xx040t...jaką kupić ? wogóle się na tym nie znam...dobrą i niedrogą...chodzi tylko o przeglądanie internetu...
Mowisz o wifi? Wyciagnij i wpisz model na allegro.
No w sumie racja :) dzięki :)
prawym na mój komputer, później właściwości i menadżer urządzeń
6 dni później
od jakiegoś czasu borykam się z różnymi emulatorami i starymi grami (amiga itp). Problem jest w unieruchamianiu gier. Jeśli już uda się uruchomić grę to z reguły jest ona w mały oknie.
Tak, próbowaniem wiele razy.
Tak, próbowałem rożnych emulatorów.
Ktoś, coś......
Kup se stary komputer co by działało [SMILING FACE WITH SMILING EYES] A tak na serio, to w okienku w prawym górnym rogu nie masz kreseczki na dole co by se przełączyć na pełny ekran"?
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
zmień sobie rozdzielczość monitora w dół ;)
Niestety tak proste to nie jest.Nie można zwiększyć ekranu a rozdzielczość jest jakby "poza skalą"
15 dni później
lepszy jest procesor I3 5-tej generacji czy I5 4-tej ? oby dwa dwu-rdzeniowe...
sorry,że post pod postem...już wiem że chyba jednak i3 lepsze od i5...a jak do i3 i i5 mają się amd6 albo amd8 ?
który z laptopów byście wybrali ? https://www.olx.pl/oferta/laptop-dell-i15-5555c-quad-a8-6gb-1tb-dotyk-win8-1-nowy-bialy-ubezp-CID99-IDjH2Hw.html
https://www.olx.pl/oferta/laptop-hp-17-x035nw-jak-nowy-komplet-gwarancja-CID99-IDjvWJ1.html
https://www.olx.pl/oferta/nowy-laptop-lenovo-ideapad-100-15ibd-CID99-IDizO55.html
https://www.olx.pl/oferta/nowy-nieuzywany-laptop-asus-a540la-xx373t-gwarancja-cena-okazyjna-CID99-IDjhIbn.html
Do lapka jak na razie tylko intel. Mniej pradu, wydajniejsze liczenie, mniejsze temperatury. Czyli dluzej, szybciej, ciszej. A skoro juz znasz roznice miedzy generacjami to sam podejmoesz decyzje. Jak nie potrzebujesz liczyc to nowsze i3 i do tego dysk ssd, ale teraz bez takiego dysku to juz jest kaplica jak dla mnie. Choc akurat ceny mocno podskoczyly.
17 dni później
- Edytowany
to teraz problem na który straciłem dosłownie cały dzień - mam tableta Lark na Windowsie 10...chcę go podłączyć do dosyć starego Samsunga hd ready...ale tv nie puszcza sygnału...widzi go bo komunikat "sprawdź kabel " po podłączeniu,zmienia się na "tryb niedostępny" albo "brak sygnału"...tablet widzi tv bo w opcjach karty graficznej (Intel HD) mogę wybrać tv Samsung i zmieniać rozdzielczość i odświeżanie tv...probówałem zmieniać rozdzielczość tego i tego,,wyjścia na zdublowany ekran,rozszerzony i na sam tv i dalej to samo...gdy podłączam tableta do innego tv (LG) to nie ma żadnego problemu...obraz normalnie jest......gość w jednym serwisie powiedział że to musi dać się zrobić jeśli tu i tu jest hdmi...ewentualnie gdyby się nie dało to jak mogę go podłączyć innym kablem ? wyjście z tableta to tylko hdmi a w tv mam jeszcze te kolorowe chinche (rgb ? ) zwykłe,avg,euro i s-video ? (takie okrągłe z dziurkami)...są takie kable albo przejściówki ? zaznaczam że nie zalezy mi na cyfrowym obrazie...może być analogowy...jakieś pomysły macie ?
dodam,że gdzieś czytałem że tv Samsung nie lubią się z laptopami itp...ale czy naprawdę nie można tego jakoś ominąć ?
Na tablecie Samsunga mam zainstalowany jakiś program z Google Play, za pomocą którego można wyświetlać po wi-fi filmy i zdjęcia z tableta na telewizorze Samsunga i działa to ok.
Ale ja mam tableta na windowsie to raz,a dwa to pisałem że to dość stary Samsung więc wifi nie ma :)
[quote='isaac' pid='1216530' dateline='1486130714']
Ale ja mam tableta na windowsie to raz,a dwa to pisałem że to dość stary Samsung więc wifi nie ma :)
[/quote]
Kup sobie jakiś Wireless Display Adapter do TV (pod HDMI)
Będziesz mógł wysyłać obraz z każdego urządzenia od telefonu po tablet oczywiście po wifi ;)
google chromecast np? ma ktos zeby powiedziec pare zdan czy warto / nie?
- Edytowany
[quote='wiLLu' pid='1216664' dateline='1486191615']
[quote='isaac' pid='1216530' dateline='1486130714']
[/quote]
Kup sobie jakiś Wireless Display Adapter do TV (pod HDMI)
Będziesz mógł wysyłać obraz z każdego urządzenia od telefonu po tablet oczywiście po wifi ;)
[/quote]
nie chcę za bardzo dokładać tyle do tego :) naprawdę nie da się tego jakoś obejść ? jakieś kable,przejściówki ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)