Takie coś jak chcesz mieć kozaka.
http://www.euro.com.pl/routery/tp-link-td-w8970.bhtml
TL-W89(51,61) podstawowe modele. (do 24Mbit/s od dostawcy)
TL-w8960. Tak jak i tego kozaka można w razie czego wykorzystać jak być zmienił dostawcę na jakąś kablówkę czy coś.
Zmień kanał jak kolega powyżej radzi.
-
-
KUmaci komputerowcy po raz n-ty
A coś tańszego do 100 zł ? I jaka sieciówka na usb do komputera stacjonarnego ?
W8951 jest do 100zł. Sieciówka WN722N lub WN722NC jak jeszcze gdzieś znajdziesz. Różnią się tym, że ta druga jest na podstawce z kablem USB. Zawsze to lepiej złapie niz antena wciśnięta w kont za komputerem. Zalezy gdzie masz router. Jak w tym samym pokoju to nawet jakis WN725N styknie wpięty w przednie USB w kompie. (Koszt od ok30-58zł)
a tu cos dla DLNAowiczów
MEZZO za friko do jutra aktualne pobranie
http://www.dobreprogramy.pl/Bezplatny-moze-wiecej-komercyjny-program-Mezzmo-do-DLNA-za-darmo,News,60515.html
dzieki bart
w tym roku windows 10 za darmo dla posiadaczy windowsa 7 i 8.1 :)
Jak się dowiem jak wyłączyć przyciąganie na ekranie start (kafelkach) to sram na 10 bo 8.1 jest git malina.
ale nowa przeglądarka zapowiada się cudnie o okularkach już nie wspomnę a te chyba tylko z 10 będą współpracować :)
okulary są kosmos :)
18 dni później
BartAcid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> TL-w8960. Tak jak i tego kozaka można w razie
> czego wykorzystać jak być zmienił dostawcę na
> jakąś kablówkę czy coś.
Noszę się z zamiarem kupna TD-W8968, 20 zł droższy od tego co radzisz (138 zł w Crann na Budryka), a chyba bardziej funkcjonalny. Dobry wybór ? A sieciówkę wi-fi myślę kupić TL-WN822N (50 zł na Allegro), chyba optymalna do tego routera ?
Ma dodatkowy port USB. Ot cała różnica między nimi. Przy takiej różnicy cenowej to nawet jak teraz nie potrzeba to może się kiedyś przydać to USB. Sieciówka spoko.
Dzięki !
4 dni później
czy na upc wifree (prędkość pobierania do 2,5mb) będe mógł oglądać mecze na necie czy niebardzo ?
isaac Napisał(a):
> czy na upc wifree (prędkość pobierania do
> 2,5mb) będe mógł oglądać mecze na necie czy
> niebardzo ?
heh, w okienku 10 cm, na 10 cm, gdzie piłkarz to 3 kwadraty da radę :)
Trochę mało, choć ekstraklasy nie ma i tak dobrych streamów.
UPC i takie nędzne transfery?
Nie pitol.
Ja na 1mbps oglądałem mecze na 108" i jakoś pixelozy nie było widać...
kto co lubi
4 dni później
dlaczego nie mogę się zalogować do upc wi free na laptopie z windows 7 ? (cały czas chce login i hasło i pisze coś o uwierzytelnianiu)...na telefonie i laptopie z windows 8 nie ma problemu...
czy istnieje jakiś prosty sposób na sprawdzenie jak jakaś internetowa strona wyglądała kilka dni temu? kilka miesięcy albo 2 lata temu? chciałbym prześledzić jak rozwijał się jakiś serwis np pod względem graficznym
to sprawdź:
http://archive.org/web/
to faktycznie znałem. fajnie działa ale tylko przy większych serwisach. a ja myślę o czymś maluczki raczej. strona ma 2 lata a wyświetla mi tylko dwie daty i to z 2013
isaac Napisał(a):
> dlaczego nie mogę się zalogować do upc wi free
> na laptopie z windows 7 ? (cały czas chce login i
> hasło i pisze coś o uwierzytelnianiu)...na
> telefonie i laptopie z windows 8 nie ma
> problemu...
Spróbuj tak"
http://obsluga-klienta.upc.pl/app/answers/detail/a_id/695/~/%C5%81%C4%85czenie-z-upc-wi-free---windows-7
już działa...niezłe gówno z tego wifree...cały czas rozłącza...zrezygnowałem z tego i wziałem sobie normalnego neta 10mb za 50zł z upc...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)