Czyli mecz u nas w sobote o 12 ?
-
-
Płatne sparingi !!!!!
Tak, sobota 24 stycznia godz. 12.00
Pokażmy że stać nas na poświęcenie, odpuśćmy sobie piwko w sobotę, przekarzmy pieniądze na stadion. Niech to będzie nasz wkład w budowę nowoczesnego stadionu. Każdy ma okazje zostać sponsorem inwestycji.
Więc nie marudzić-przychodzić na mecz.
Ps.
Mam osobistą prośbę do kibiców pasów. Wiem, że Legia nie wśród wszystkich , delikatnie mówiąc wzbudza sympatię. Jest to jednak uznana firma, która mimo iż nie jesteśmy jeszcze klubem z tzw "pierwszej półki", zgodziła się wystąpić na Kałuży i wesprzeć szczytny cel jakim jest budowa stadionu Cracovii. Z tej racji prosiłbym o powstrzymanie się od chamstwa i agresji wobec drużyny stołecznej. Wkońcu Legia mogła naprawdę przebierać w ofertach, ale wybrała nas i chwała im za to.
Apel kieruje szczególnie do kumatych i tych co mają pewien wpływ na publikę ( Świstak, Łysy, oprawcy itd...)
Stray kibolu moim skormnym zdaniem to te osoby (wymienione) nie mają praktycznie wpływu na to czy zachowanie bedzie poprawane czy nie. A mówie to jako jeden z opravców.
A Legioniści napewno się osłuchają, tego chyba mozna byc pewnym nie ważne co tutaj napiszemy !
Wiadomość zmieniona (20-01-04 16:59)
..dlatego napisałem kumatych i itd, gdyż nie znam z imienia (ksywy) tych co mają wpływ.
Apelowac to sobie mozna - to samo bylo przed Ruchem. Pewnych rzeczy sie nie zmieni. Zreszta mysle ze tak naprawde nikt na to nie liczy ;)
bardzo przepraszam ale nie dla wszystkich te 10 zl to malo
zreszta nie o to chodzi mam nadzieje ze nie wszystkie sparingi beda platne
sa pewne granice
ogolnie uwazam ze bilety na sparingi powinny byc tansze niz na lige
Nie płacisz za sparing lecz na stadion.
A z tym, że nie dla wszystkich 10 zł to mało mogę się zgodzić. Ale nie w stosunku do tych, których stać na całą siatkę piwa, ale jak przyjdzie poskładać się symbolicznie na sprzęt dla hokeistów (towarzyski mecz z Katowicami) to stwierdzili, że nie mają kasy.
a propo sparingu z katowicami to miałbyć płatny.........wiem wiem policja zje.bała misje ale można było przejść wokół tafli i pozbierać od ludzi po piątaku....................np. ja chciałem dać tylko niewiedziałem komu .
I tak najlepsze były jaja jak ostatnio na mecz rezerw u siebie z garbarnia trzeba było bulic 7 zł:)
W III tercji były zbierane pieniądze do puszki z przeznaczeniem na sprzęt hokejowy. Jeśli stałeś na trybunie/klatce powinieneś się załapać na składkę. Tak więc albo stałeś w innym miejscu, albo byłeś bardzo zaabsorbowany meczem, albo...
o 11
stary kibolu.......niestety byłem tylko na pierwszej tercji :-( musiałe wracać no i oglądałem ją z ławki rezerwowych (obok :-))
Marcin ksc -to wszystko wyjaśnia. Dziś na meczu z Legią kupisz dwa bilety i będziesz na bieżąco!
Płatny sparing to może być raz na jakiś czas. To jest nie do pomyślenia, żeby płacić za sparing! Niedługo będzie tak jak na turnee Realu w Azji, gdzie za możliwość zobaczenia TRENINGU królewskich trzeba było płacić 40 euro!!Najlepiej jest postawić ludzi przed głównymi wejściami ze skarbonkami i to załatwi sprawę. Bilety na sparing
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)