i jeszcze jedno jak nie chcecie płacic to nie przychodzcie na sparingi i mecze nikt was nie zmusza oglądajcie sobie mecze w telewizji realu albo MU tylko jedna prożba piszcie sobie na tamtym forum swoje głupoty i zastrzezenial.
-
-
Płatne sparingi !!!!!
... i dlatego chodzi tylu, ilu chodzi...
Ja płacę i będę (aczkolwiek dziś nie moglem przybyć) płacił dotad az bedzie mnie stać... ale wielu nie ma na bilet już dzisiaj, zwłaszcza na sparing...
5 zł to @!#$ nie pieniądz,zwłaszcza wydany na Cracovie,,taka jest prawda,a kto uważa inaczej niech sie wstydzi.
Niejeden z tych co przez ogrodzenie dostaje się na stadion - godzinami przed meczem przesiaduje na piwie. Więc przynajmniej tych nie żałujcie, bo na piwo to im nie żal.
a tak na marginesie zna juz ktos cene biletu na trening noworoczny?tradycje tradycjami ale trzeba placic!przeciez ta kasa idzie na CRACOVIE;)nie przesadzajmy juz bo to sie glupie robi!zawsze mozna cegielki sprzedawac o roznych wartosciach ale bilety na mecz sparingowy?mam tyle kupilbym cegielke za tyle,mam wiecej kupuje za wiecej itp!a tak to chyba jestesmy ewenementem na skale kraju zeby kibice musieli wydac dyche na sparing.
Nie na kazdy sparing tylko na mecz jubileuszowy z Polonia. Tylko nie mowcie ,ze wczorajszy mecz nie byl warty 10 czy 5 złotych.
Ja uważam , że 10 zł to za dużo i nie wstydzę się tego. Wychodzę też z założenia , że nikt mnie nie zmusza do płacenia i przychodzenia, więc tym razem podarowałem sobie mecz.
tym, którzy narzekają na płacenie za bilety nawet przy szczególnych okazjach niech odświeżą sobie temat "za friko przez siatkę na mecz z Motorem"..
nie rozumiem, jak można się zżymać na obowiązek kupienia biletu na rzecz ukochanego, odradzającego się klubu.. to niepoważne..
a za co niby miał być sfinansowany pobyt naszych warszawskich ziomali w Krakowie? Wiecie wogóle ile takie rzeczy kosztują??? Przecież sponsorem były Pasy a niektórzy myślą, że przejazd 20 osób 300 -kilometrową trasą wraz ze sprzętem i kierowcą kosztuje friko i koko.. To istotne koszty..
P.S. Sporo pasiastych wlepek pojawiło się za moim udziałem w Czechach w ostatni weekend..
Jak kiedyś Pasy pojadą na mecz do Polonistów to też przejadą się za darmo, wiem, że odwdzięczą się nam za ten miły akcent, chodzi o uprzejmość w stosunku do wiekowej już przyjaźni z Polonią i wielu powinno to zrozumieć!
Ponadto inaczej ogląda się mecz z I-ligowym rywalem (GKS Katowice czy Polonia) wiedząc, że zapłaciło się za bilet, inaczej zaś, gdy na stadion wchodzi byle kto, bo wszystko jest za friko. Inny jest odbiór, inna ranga takiego spotkania, jednym słowem to namiastka ekstraklasy więc nie widzę powodu, żeby za takie mecze nie płacić!
mam nadzieję, że nawet pół małolata nie przeskoczy przez płot w przyszłym sezonie, takie są czasy i trzymajmy się pewnych zasad, odsyłam do wspomnianego tematu,
pzdrw
ehhhhh szkoda gadać.........
czemu KsC, czemu?
chcesz znowu napisać o biednych dzieciakach, które z całego serca wielbią Cracovię i dlatego przeskakują przez płoty..?
to ja ci znów napiszę o modnie ubranych, łysych cwaniaczkach, którzy w złotych łańcuszkach, markowych adidasach i skórzanych kurteczkach wchodzą w ten sposób bez biletu robiąc w buca własny klub..
rozkminialiśmy to już i w tej kwestii pozostaję ortodoxem,
pzdrw
poprostu nie chce zaczynac tematu od nowa wiesz co ja mysle ja wiem co ty myslisz poprostu nie warto pisac znowu tego samego........
dokładnie, zgadzam się..
pozdro dla ciebie :-)
a co to z podbeskidziem też jubileusz ???
czy na marcina morawskiego zbieramy ?????
172 dni później
Czy na ewentualny sparing z Legią też wejście będzie płatne ??
Jeśli tak, to w jakiej cenie będą bilety???
Może ma ktoś jakieś info na ten temat?
na Legię - płatne wejscie - NA STADION KASA MA IŚĆ!
dla tych co może nie wiedzą, nie pamiętają lub jeszcze nie żyli.....
kiedyś był czas, gdy jednym z "żelaznych" sparringpartnerów dla Cracovii i GTS był Nadwiślan.
Mecze rozgrywano na Koletkach... od strony Dietla i Koletek zawsze zawieszano takie wielkie płachty uniemożliwiające ogładanie "zza krat" i płaciło się za wejście (często nie płaciłem, bo piłki podawałem)....
Na Legię bilety po 15 zł. normalne, 10 ulgowe i 5 dla kobiałek i dziciaków. Widziałem nawet plakat na mieście. Trochę drogawe, ale cel szczytny !
Stadion dla Pasów !
Bracia nie skąpcie grosza!!! Lepiej na szczytny cel wydać niżli przepić w barze.
P.S. Trzeba się zastanowić nad tańszymi biletami dla młodych pasiaków!!!
I liga I liga CRACOVIA
Dzięki za info.
15zł,10zł,5zł : (((
Ktoś kiedyś powiedział ,że chytry traci dwa razy....
Na sparing mogli by dać tańsze bilety........parę znajomych osób wybierało się na ten mecz( może zaczęli by chodzić regularnie) ale w takiej sytuacji...:(
"Towar" należy zobaczyć zanim się go kupi....
A przekonanie do siebie potencjalnego stałego kibica odbywa się poprzez reklamę: dobra gra ze znanym i wysokiej klasy przeciwnikiem.
Czy sparingu nie można wykorzystać jako reklamy ?
W swym skąpstwie mogą wejść w "ślepą uliczkę" - kiedy kibiców będzie coraz mniej a bilety coraz droższe ......
Osobiście wcale mi się to nie podoba ! ! !
Ja na mecz pójdę ; ))))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)