Cabaj - Olszewski
prawa środek lewa
Wacek Skrzynia Wiśnia Radwański
Wiśnia tylko w środku, on dzisiaj grał na lewej... (zonk grał na praewej)
Radwaski prawa - lewa to uniwersalny zawodnik
są Rzucidło, Baliga inni, a dojdzie? jeszcze Swistak
Nie widze miejsca dla Karwana i Magiery, choć ten ostatni będzie grał, bo jest pomyslem trenera, a Białas sie szybko do błędu nie przyzna.
Tak to widzę
-
-
zestawienie obrony - podpowiedzi dla Białasa
Gosc napewno nie czyta forum...
Ale umówmy sie ze to pisanie to wyraz frustracji postawa duetu Karwan-Magiera...
No wlasnie Magiera.
Panie Stefanie kochany co z tego ze to "najbardziej dosiwadczony i najbardziej utytuowany zawodnik w Pana kadrze"
Znow sie okazalo ze futbol to gra zespolowa
a chlop "nie pasuje mentalnie" do tego zespolu.
Ja nie wiem czy wogole nie pasuje czy tylko jeszcze nie pasuje
ale kutwa NIE PASUJE!
Proponuje puscic duet Karwan-Magiera przeciwko Tramwajowi Kraków
w trudnej wyjazdowej batalii 19 sierpnia o godzinie 17.
Niech sie chlopaki zgywaja i niech nie obracaja w niwecz tego
co nastukali Giza Pawlusinski i Moskala...
Cabaj - Olszewski
Radwański,Karwan,Skrzyński,Rzucidło
I dodam złośliwie : Pozdrawiam WSZYSTKICH zwolenników WIŚNIEWSKIEGO....
Tak tak, Wisnia to prawdziwy twardziej, nie da sie przepchnac, wyglada groznie ... Tak tak - jedziemy z Wisnaia po mistrza w zapasach:]
Cabaj,Olsza
Fafel, Karwan, Skrzynski , Rzucidlo
A Wacek?
Wiem tyle, że napewno powinien bronić Olszewski, jest pewny i doświadczony, a jak stoi na bramce Cabaj to mam super niepewność!!!
gdyby nie Cabaj wczoraj by bylo conajmniej 7
A moze gdyby nie Olsza to bylo by 0:0? Nie ma co gdybac ...
Natomiast to co mnie denerwuje w Waskim to jego niechlujstwo, luzactwo nadmierne. Zauwazylem,ze wcale nie przeszkadza mu,ze na rozgrzewce wpadaja mu pilki do bramki, wszystko robi tak malo starannie, no i pozniej na meczu to wychodzi,w ktorejs tam minucie spotkania, w decydujacym momencie. Ale faktycznie, wczoraj pare sytuacji wyciagnal, a przy bramkach mial malo do powiedzenia.
szybkilopez też tak uważam brakuje mu złości na samego siebie po nie udanej interwencji, takie agresji, On jest zbyt spokojny...
ogladalem troche lige+ i Radwanski zagral fatalnie. Wogole mi sie nie podoba ostatnio jego gra
Radwański był sam w obronie więc co miał grać??? Ja stawiam tak
Radwński, Karwan, Skrzyński, Wacek (lub Nowak) . Może też zagrać Magiera. Wszystko tylko nie ten słoń Wiśniewski.
Ja też złośliwie dołączę się do pozdrowień dla zwolenników Wiśniewskiego.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)