Ale nie możemy nie wspierać swoich jak Jadżka będzie za dobrze grała bo wtopimy.Mamy w dupie zarząd ale nie CRACOVIE.Powinna być inna forma protestu.Totalna akcja po meczu np.Pocisnąć pod kontenerami tym co się należy!!!:D:D:D
-
-
Perfekcyjny doping
TEFAL albo wystawic dupy w trakcie meczu caly sektor co nie ?
ech :( SMUTNE TO
Z dopingiem to jestesmy jakies 10 lat za Jaga nie mowie tu o wielkosci mlyna głośności itp tylko o różnorodności ich przyspiewek u nas totalny oldschool nic nowego sie nie wprowadza popatrzmy na Jage zadko sie powtarzaja maja roznorodny repertuar a MY?
my nie mamy nic nowego bo sie spiewac ludziom nie chce a potem przyjdzie jeden z drugim do domu i na forum pisze ze mamy tyle starych piosenek ze nie trzeba nic nowego! hahaha dlatego jestesmy lata swietlne za wszystkimi ekipami
a wg mnie wlasnie przez to tez wytworzymy swoj charakter ! w obecnej kibicowskiej Polsce bedzie to mysle jedyna tego typu ekipa , jezeli nie mozemy wprowadzic nic nowego to badzmy typowa OLDSCHOOL , ostry doping I TYLE !! to tez ma SWOJ BLYSK ze tak powiem
Na hokeju była kiedyś próba "Kochamy Je" powiew świeżości fajna melodia z synchronizacja bębna świetnie wychodzi ale wiecej juz sie nie pojawilo...a szkoda
Potwierdzam mi też się bardzo podobało i ...zawiodłem się bo już nigdy tego nie słyszałem na meczu ...
a wg mnie nikomu sie spiewac niecche bo my mamy nudne i monotonne przyspiewki i nic nowego niemamy ciagle sie mowi ze sie mysli nad czyms nowym to czemu tego sie niewprowadza???czy my zawsze musimy byc za innymi ekipami powinnismy byc wzorem dla innych ekip!!!np jakbysmy mieli taka przyspiewke jak ma lech-za lechem przemierzamy caly swiat to mysle ze by juz bylo lepiej!!!ps z tym tez sie zgodze ze u nas to sie nikomu niechce spiewac wszyscy mowia jak to kochaja cracovie i wogole a przyjdzie jeden z drugim na mlyn i albo sms pisze albo sobie gada tak byc niemoze co to ma byc kurwa;/
To wymyśl coś nowego i wprowadzaj :)
dopoki nie bedzie stadionu to nic nie wymyslicie , bo na tym sektorze C to sie praktycznie nic zrobic nie da !!!! niski wąski i DLUUUUUGI wiec jak mozna kogos cos nowego nauczyc, cieezka sprawa zeby to fajnie wyszlo !
po drugie teraz mamy inne problemy
Mi osobiscie sie podobalo "Jestesmy tu..." spiewane w tamtym sezonie z podzielonym sektorem C na pol.Fajnie to bylo slychac, ale teraz nawet gdybysmy chcieli to nie da rada sie tego zaspiewac, bo jest za malo ludzi na trybunach :(
TEFAL Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Potwierdzam mi też się bardzo podobało i
> ...zawiodłem się bo już nigdy tego nie
> słyszałem na meczu ...
>
>
> W BIEL I CZERWIEŃ STROI SIĘ-KOCHAM JĄ A ONA
> MNIE
jakto Jagielonia spiewala ostatnio na ta nute :)
dla mnie to jest bez sensu, wszystkie ekipy spiewaja teraz na jedno kopyto, co ambitniejsi to zmienia tresc przyspiewki, Ci malo ambitni tylko nazwe klubu w przyspiewce.
Przerabianie teraz przyspiewki "Tylko Ty" Jagielloni jest nie na miejscu, obecnie jest to przyspiewka charakterystyczna dla tej ekipy, tak jak dla Widzewa Broendby.
Zawsze to mówiłem! ale powiem jeszcze raz!
My jesteśmy Cracovia i musimy być inni. Bądźmy sobą, śpiewajmy to co przez 100lat tradycji stworzyliśmy. Mamy bardzo dużo przyśpiewek, zwłaszcza takich "Oldschool" takich w naszym stylu. Nie odgapiajmy od innych.
Nrazie w ogóle nie ma mowy o wpowadzaniu czegoś nowego.
Jak juz wszytsko wróci do normy to zróbmy spis wszelkich Pasiastych piosenek. Niektóre moze trzeba troche przerobic?? i niech taki spis ma Świstak, który miejmy nadzieje wróci na swoje miejsce za sezon lub dwa. Na kazdym meczu śpiewajmy wszytsko co mamy i będzie bardzo różnorodnie. Tylko nie moze byc tak że np. przez kilka meczy jednej rzeczy sie nie śpiewa bo sie o niej zapomniało. Zawsze spiewajmy tak samo, zeby ludzie wiedzili co będzie... np. zgody na dwie strony -- raz powtarzamy 3 razy, innym razem tylko dwa. Powstaje zamieszanie. To trzeba ustalić raz na zawsze i śpiewać zawsze tak samo.
Bedzie dobrze :) Tylko jeszcze nie teraz...
Nie kombinujcie co by fajnego można było wprowadzić tylko na meczu spiewajcie to co mamy:)
piosenka Jagi też nie jest z nieba wzięta
http://video.google.pl/videoplay?docid=6805058956869093156&q=samo+ti
no tak, ale w Polsce jest charakterystyczna dla nich
MicHuMP Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No i co myślicie o tym?
>
>http://www.youtube.com/watch?v=fNga1vyOUR0
>
> Propozycje tekstów pozbierane od forumowiczów:
>
> 1. Cracovia Kraków
> Moja drużyna
> Będę kochał ją
> Aż życia kres
>
> Cracovia Kraków
> Moja Druzyna
> Jedna jedyna
> Ukochaaaanaa...
>
> Cracovia Kraków
> Moja Druzyna
> Wierni kibice
> Sercem zawsze z Nią
>
> 2. Cracovia Kraków - nasz kochany Klub
> Pasiaste serca ma Pasiasty Ród
> Niż psy wierniejszych Kibiców mamy
> Biało-Czerwoni! ten mecz wygramy
>
> 3. Cracovia Kraków - nasz Klub kochany
> Biało-Czerwoni! ten mecz wygramy
> Niż psy wierniejszych Kibiców mamy
> Pasiaste serca, Pasiaści fani
A mnie się podoba to i chciałbym żebyśmy któreś wprowadzili. Oczywiście jak wszystko się uporządkuje...
Zanim będzie sens cokolwiek wprowadzać trzeba śpiewać hymn na początku meczu tak żeby podkład z Malenczukiem był zbędny...
Najpierw aby cos nowego zaspiewac musi byc duzo ludzi na meczu.Nie moze byc tak, ze jet na meczu 3 tysiace ludzi a nowa przyspiewke spiewa 300 osob.Albo wszyscy, albo nikt-tak sadze :)
Jakbyśmy tak robili to przekrzyczałby nas Groclin ;) niektórym się nawet na Lokomotywe dupska ruszyć nie chce...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)