Oooo PAOKARA!!!!- nooo super!
-
-
Perfekcyjny doping
Oooo Biało-Czerwonii....!!!
6 dni później
Swistak no i co z tym treningiem? bo chetni sa a runda wiosenna juz za niedlugo...
Jeszcze za zimno jest:(,dam znać, myślę że Wielicka będzie odpowiednia.Na tę chwilę zapraszam na hokej pod blachę,tam też pośpiewamy:)
co Ty Dominik nie mów że jest za zimno... przez miesiac sie napewno nie ociepli. wyznacz zbiórke wstawimy się w dobrym składzie i nauczymy się wszystkiego śpiewać
Piątek ,hokej,blacha:)Pzdr
ok tylko gdzie? :P
No domyśl się :D:D:D
hehehe mi chodzi gdzie na hali:P wstyd się przyznać ale w tym sezonie jeszcze nie byłem ani razu
ja niemam hajsiku żeby się na hokej wybierać kiedy będzie trening na wielickiej ?? panie dowódco??
narazie sie spotkamy na hokeju i zobaczymy jak nam pójdzie,Wielicka, może w przyszłym tygodniu, dam znaćw tygodniu:)Pzdr
Kid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> [opravcy.pl]
[url]http://opravcy.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=52&mode=thread&order=0&thold=0[/url]
chciałbym wnieść postulat o zoorganizowanie treningu na meczu pucharu ekstraklasy 24.02.07
Mysle ze Wiekszosc pojdzie na CC a nie na PE wiec niema co robic Treningu Dopingu:P ps.a dzisiaj na hokeju nikomu nie chcialo sie uczyc nowych piosenek choc "Kochamy Je.." bardzo przypadla mi do gustu !!
mi tez się spodobało, no ale każdy woli stare przyśpiewki bo po co nam nowe jak już ich tyle mamy :/
Bardzo fajna melodyjna przyśpiewka dziś na hoku!!!
"Ta biało-czerwone kochamy je"SUPER!!!
jeżeli ktoś zamiast na PE pojdzie na CC to mi ręce i nogi opadają :P
13 dni później
co do dopingu powiem tyle bez bębna i nagłośnienia to możemy śpiewać ale na Wielickiej
Właśnie o co wczoraj chodziło? Mecz z Legia a my bez bebna? Całe szczeście w klatce bebna tez nie bylo.
wielkie gówno ten pseudo doping tak jak "kamieniarze" i naćpani i najeb...pseudohoolsi. żenada , coraz gorzej
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)