z 500 zł
-
-
Perfekcyjny doping
najlepszy doping był na B8.....nie żartuję.....
B8 dało radę,i ich intonowanie lalalalalaa ooo Cracoviaaaaaa..:)
pogoda przywiała wszystkich na B8 ;)
'
bebnarz moze stanac na schodkach sektora przed gniazdem, im wyzej tym lepiej slychac a przy okazji troche meczu oglądnie :)
a i jeszcze takie pytanie czy sektory A i B spiewaly np. Hej Pasy Gool w rytm bebna jak C ?czyli powoli? bo jak sie spiewa to z sekt.C ciezko to uslyszec niech ktos z "B" sie wypowie
Bęben zajebiście słychać ja sie z przyczyn losowych spuźniłem 15 minut i na wysokości hotelu CRACOVIA było go słychać.
swistak! Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> z 500 zł
no to trzeba taki kupić. Powinniśmy dać rade - w ten czy inny sposob :)
a w zasadzie przydałyby się ze dwa takie - jeden na C, drugi na b8
do tego dorzucimy troszkę techniki żeby synchro obu sektorów wyszło ok, dorzucimy jakieś małe choreo - bo np. las klaszczących nad głowami rąk wygląda znacznie lepiej niż klaskanie nad brzuchem i bedzie piknie!
ma ktos może jakieś nagrania wczorajszego dopingu? jak coś to priv.
van Gerrard Napisał(a):
--------------------------------
>
>
> a i jeszcze takie pytanie czy sektory A i B
> spiewaly np. Hej Pasy Gool w rytm bebna jak C
> ?czyli powoli? bo jak sie spiewa to z sekt.C
> ciezko to uslyszec niech ktos z "B" sie wypowie
To ja się wypowiem.Stałem na B 5lub6 niewiem.w Każdym bądż razie ja z forum się dowiedziałem (że był nowy "dobosz") i grał fajosko.Bardzo rytmicznie nadawał tempo poszczególnych form dopingu.Hej Pasy Gol było fajnie wolno,"Besiktas" też wychodził momentami na całym stadionie,Cracovia...my wiemy to też raz wyszło.Ogólnie poprawa dopingu znaczna(Bęben jest bardzo ważny do synchronizacji C i B),ale wierzę że będzie jeszcze znaczniejsza bo pogoda nie dopisała.Aha lokomotywa z "Pasy" chyba to nie to,takie jest moje zdanie.
Pogoń cienko prawie bez dopingu ale tłumaczą sie że mają protest.Szacunek za to że wogóle przyjechali bo nasi kibice nawet stawili się w połowie.W taką pogode taki szmat drogi jechać to jest coś i jeszcze wrócić bez punktów...[img]http://cracovia.krakow.pl/forum/smileys/smilie3.gif[/img]
ja tam bym z tym szacunkiem nie przesadzał - szczegolnie dla tych co krzyczą 'c..j wam w d.. nozownicy'
Szacunek za przywiązanie do drużyny,nie za epitety pod naszym adresem.Ale to nie oni zaczeli.
Jakby u nas tak Braziliana grała to za nic w świecie bym 600 km nie pojechał w taką pogodę.Fajnie że byli bo przy okazji nas zmotywowali do lepszego dopingu.A ci co skakali na kraty to niezłe matoły.
no oki - przecież nie bedziemy się spierać o definicje szacunku
Besiktas wyszedl fantastycznie oby tak dalej!!!lalalalalalala ooo Cracoviaaa......
zero szacunku dla pogonii szczecin.
PS Bart poprosił bym wkleił tekst nuty Cracovia ale...
Cracovia Pasy ale,ale,ale,ale,ale,ale,ale,ale,ale,
Ale,ale,ale alooo Cracovia wygra, my wiemy to,
Ale,ale,ale alooo Cracovia wygra, my wiemy tooooooo ooo
Ale,ale,ale alooo Cracovia wygra, my wiemy to,
Ale,ale,ale alooo Cracovia wygra, my wiemy tooooooo ooo
...i aż do znudzenia..
Ja stałem na B to ludzie to podłapywali, ale niestety skończyło się na przekręcaniu słów. Więc teraz wszyscy się tego nauczyc, bo to zajebista przyśpiewka jest :)
Ta przyspiewka Cracovia Pasy alealeale.... tez bardzo dobra tylko sa pewne uwagi ze strony kibicow:slyszalem jak sie darli zeby zamiast Cracovia Pasy--spiewac Pasy Krakow tak jak bylo wczesniej i jeszcze bardzo bym chcial zeby bylo klaskanie do tego jak Dinamo Zagreb to robi:)niech ktos wklei ten filmik bo nie moge znalezc!!! pozdro
http://youtube.com/watch?v=xvOCIGYIE6M O to Ci chodzi?
Oni to robią zajebiście :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)