Fajnie by było gdyby Crosby zdobył ten milestone - fajnie by było też żeby ruski chujek skończył karierę
-
-
NHL
- Edytowany
Mam mieszaną odpowiedż, obaj przebiją "swój" sufit.
btw: W D.C wielbią Oviego, wystarczy popatrzeć ile osób ma koszulki z jego nazwiskiem na meczach.
5 dni później
A Devils po klasycznym daniu d u siebie (jestem pewniejszyt dobrych wyników na wyjazdach, i tak już 3 lata mają) z ostatnimi na Zachodzie Sharks 0-1 (44 strzały Devils!) pojechali na Florydę i ograli Panthers 4-1.
Bądź tu mądry :)
A McDavid machnął 1000 punkt w NHL - 4 najszybszy do 1000 w historii - po Gretzkym, Lemieux i Mike’u Bossy’m
Strzelił bramkę z podania Draisaitla co nie było zaskoczeniem
A Devils ponownie ograli Panthers u nich , tym razem 6-2. Dobrze się to oglądało, mam nadzieję że to będzie stabilizacja a nie wybryk. Sezon młody, odnoszę wrażenie że trybiki się docierają. Panthers nie potrafili nas stłamsić jak to było w zeszłym roku, były długie momenty że to Panthers nie mogli wyjechać ze swojej tercji. 😊
9 dni później
Devils po zakończeniu męczącej serii 6 meczów w 10 dni porażką z Lightning , odpoczęli i ograli Hurricanes u siebie, a dziś w nocy Capitals u nich.
Bardzo ważne dla tabeli pkty, ale jeszcze ważniejsze psychologicznie. Caps w tym roku są w topie, a z Hurricanes od ponad roku chyba nie wygraliśmy. Strasznie nam nie leżeli od porażki w PO 2 sezony wstecz.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)