No to warto by u tej kobitki browara kupować, coby dobra kobieta na swoje wyszła.
-
-
Nie pijemy piwa Lech!!!
Mosiek 55 warto wypić Bosmana specjala(zielonego)
Ja tam i tak pije Tyskie lub Taterke pils więc i tak bym nie pił Lecha:)
Teraz jest akcja palkatowania sklepów z informacją że każdy zakup lecha to 5 groszy na murawę psiarni.W prawym górnym rogu herb zomowski.
Pocieszenie dla nas ??? Tak, tych plakatów w sklepach nie pozwalają wywieszać właściciele z obawy jak będą reagować kibice CRACOVII !!!!
NIE DLA PIWA LECH !!!!!
jakbym, takie gówno zobaczył to bym zdarł chyba.
fenix zobaczysz ale tylko na terenach zwiślackich
Van Gersty to kozackie piwo tanie i dobre:):):)
Było kiedyś piwo relakspol - DiT, czy Van Gerst to przy tym rewelacja:)
Jedyne piwo, którego nie byłem w stanie wypić do końca
Mam nadzieję że juz wszyscy z was zmienili operatora sieci tel. komórkowej z ERY na coś innego !! :-)
Teraz piwo..... hihihihiii
Pozdrawiam ! ahahahaaa :-)
a zebys wiedzial ze mam idee, a mialem sknERE do maja
tylko zywiec!
A właśnie, że pijemy:)) Dobre jest i nie rezygnujcie z niego;) Ja tam się cieszę jak ComArch dostaje zlecenia z całego świata. A piwo to piwo. Lecha piję ale Warka Strong to jest to co misie lubią najbardziej:)) Pozdrowienia z drugiej strony Błoń.
Teraz widzę plakaty zdarte ze ściany -oczywiście z herbem zwisły
Nie pijcie tylko w Malopolsce, jak wpadniecie do Wielkopolski mozecie pic ile wlezie :)
Lech potęgą jest i będziemy pić go z chłopakami z Poznania ale tylko w Wielkopolsce,bo tu w Małoplsce smak jest skażony wiślackim ścierwem.
Lech-Areczka-Cracovia
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)