mosiek55,
tylko proszę w osobnym temacie bo ten jest zupełnie o czym innym..
zróbmy taką ankietę.. mnie tesh bardziej interesuje Cracovia niż reprezentacja ale stwierdzenie, że nie kibicuję Polsce bo drużyna narodowa dla mnie nie istnieje uważam za skandaliczne..
ale to na osobny temat..
-
-
W Jaworznie też na nas się szykują :)..
To może moderator zrobiłby taki temat w HydeParku? Bo np. mnie też bardziej (O WIELE BARDZIEJ) zalezy na sukcesach Cracovii niż reprezentacji. Nie mogę powiedzieć, że olewam reprezentację, ale jestem dosyć letni.
mnie podnieca moja zona a jedynie denerwuja mnie podejmowanie na tym forum dywersantów jako przyjaciół , śmieją sie pozniej z nas netowców nasi kibice aż doprowadzisz do tego że wstyd bedzie cokolwiek tu napisac bo staniemy sie tu niepowazni , nie jestem odszczepiencem reprezentacje bede ogladal jak grac bedą piłkarze Cracovii a i tak majac do wyboru mecz oldboyow Cracovii a mecz reprezentacji wybiore pewno ten pierwszy.Swiadectwo mojego istnienia wystawie sobie sam w kontekscie przywiazania do klubu to mi wystarczy.
A do twojej wiadomosci nie demoluje nie zabijam i nie kradne raczej staram sie pomagac nie przeszkadzac
Tak czytajac twoje posty zaczelismy od szczakowej skonczylismy na reprezentacji po mojej mega skandalicznej wypowiedzi (proponuje sad moze mnie zamkna-choc watpie albo co gorsze pozbawia obywatelstwa).Zadziwiajace jest jak szukasz nowych watkow by cokolwiek napisac.
maaciek w czym masz problem? Czy ktoś tu wymienia się telefonami i chce zawiązać przyjaźń czy też sobie kulturalnie rozmawiamy o zbliżającym się meczu? Czy jeżeli ktoś nie jest kibicem Cracovii lub zaprzyjaźnionego z nią klubu, to trzeba go nie nawidzieć?! Nie musisz mnie lub innego kibica Szczakowianki lubić, ale chyba jakiś szacunek przeciwnikowi się należy hmm? I nie zapatruj się na 'kolegów' z Wisły, bo oni od roku już mają kompleks Szczakowianki. Mam nadzieję, że Cracoviacy nie! Możesz mnie zbluzgać, nie zależy mi na tym bo jest na tym forum wiele osób, które nie uważają tak jak Ty. Mimo wszystko pozdrawiam
zwiazek Szczakowianki z Cracovia jest czy Wam sie to podoba czy nie. I tu nie chodzi tylko o barwy, mam nadzieje ze uda mi sie wkleic zdjecie ktore opublikowalo 5 lat temu slowo polskie z wroclawia a ostanio lokalna jaworznocka gazeta. Sory za jakos ale zdjecie jest z 1923 !!! roku, glowna jego atrakcja jest to ze wg dochodzenia autora zdjecie przedstawia - uwaga - Karola Wojtyle seniora i juniora, oraz jego starszego brata. Pozostale postacie na zdjeciu to pilkarze Cracovii i powstajacej Szczakowianki, ktora wlasnie w 1923 roku powstala.
Zdjecie jest skanem z gazety, jakosc jest slaba, szukalem zrodla w serwisie gazety slowo polskie z wroclawia ale nie ma, zdjecie i spraw w tym roku odkopano i redakcja naszej gazety wyslala list do Watykanu z posba o potwierdznie przypuszczen historyka. Mam nadzieje ze jego jego swietobliwosc Jan Paweł II odpowie.
Dodam ze byloby to niezla sensacja, przyszly papierz na meczu załozycieli Szczakowianki...
Chyba teraz nie musze pisac o rodowodzie naszych barw i zwiazku z Cracovia. Chyba dla kazdego jest to oczywiste.
Nie bede odnosil sie do obecnego na tym forum napinactwa, ktorym sie brzydze polegajacego na przekrecaniu nazwy naszego klubu, lub wypisywaniu wszystkiego co prasa i pseudo dziennikarze napisza o nas. Zarzecznego juz wywalili z Przegladu Sportowego i na razie mi to wystarczy.
Pozdrawiam kibicow Cracovii i licze ze w Jaworznie pokazemy wspolny dobry doping. Ten mecz to cos wiecej niz tylko sensacja medialna
ibiz - Karol Wojtyła miał wtedy 3 latka......
sory ale nie wiem jak wam w tym waszym forum wkleic fotke, dajcie znac...
tacy dwaj zgadza sie :))
http://www.szczakowianka.jaworzno.pl/img/1a.jpg
http://www.szczakowianka.jaworzno.pl/img/2.jpg
wersja mala i duza, musicie sobie sami poklikac, ja nie wiem jak wy tu wklejacie obrazki...
[img]http://www.szczakowianka.jaworzno.pl/img/2.jpg[/img]
:D
pozdro
Wojtek
gliwice, jaworzno-,przysiadacie sie do naszego stolika po co to wam szukacie przyjaciól ja was nie lubie moze lubi was kto inny ,ja mam nadzieje ze mecz bedzie czysty,powtarza sie sytuacja z pogonia najpierw brednie co niektorych netowcow na forum pogoni o zrozumieniu a teraz wielki niesmak i zatrzensienie tematow o przekrecie, skandalu itd piepszyc to idzcie w swoja strone my pojdziemy swoja do extraklasy DOWIDZENIA
smieszny jestes kolo, a kto ci powiedzial ze ja ciebie lubie, czy myszlisz ze to zdjecie to dowod milosci... historii nie zmienisz i tylko o to mi osobiscie chodzilo, nikt ci nie karze czytac moich postow, po to jest forum zeby gadac ze soba, nie chcesz nie czytaj, istnieja srodki techniczne zeby nikt z zewnatrz sie to niedopisywal, moze o to ci chodzi
po za tym jak do tej pory krzywda ze strony Szczakowianki Was nei spotkala wiedz nie podoba mi sie to ze wzorem kibicow ruchu i legii kultywujecie przekrecenia nazwy naszego klubu - ale jak mania wielkosci czasami miesza w glowach...
temat dotyczy jaworzna a nie pogoni, co mnie obchodzi pogon, Was tez wali to co dzieje sie w tkz aferze
co do szykowania sie do meczu z craxa, to moze to byc mecz tej rundy, powtazam MOZE, wlasnie dlatego ze Was duzo przyjedzie, ze po Waszej i naszej stronie oprawa moze byc niezla, dla mnie wazny tez bedzie mecz z piastem - to bedzie dla mnie najwazniejszy nasz wyjazd tej rundy
nie jestem dla ciebie wiesniaku zadnym kolem to po pierwsze po drugie po co tu włazisz wyloguj sie i sprawa zalatwiona o pogoni pisalem w kontekscie naszych netowcow , a po czwarte szczakowianka mnie wali jest klubem z prowincji i sie dla mnie nie liczy zauwazyl bym was wtedy gdybyscie sie dla dobra pilki zlikwidowali, albo umoczyli w nastepnej aferze. Nie ja przychodze na twoje forum i nie przychodz tu wiecej nie ma po co .Mam nadzieje ze dostaniecie z trojke i w nastepnym sezonie o was zapomne.A jak dla was mecz z Cracovia nie jest wazny tylko z Piastem to wypier... na forum piasta i sie wymadrzaj.Jeszcze raz-
DOWIDZENIA wiejski chlopcze
Maaciek dlaczego wywalasz gosci z Gliwic czy Szczakowianki z forum. To w koncu nie twoje zadanie. Moze wielu z nich bedzie kibicowac za pare lat wielkiej Cracovii. Pod warunkiem ,ze sie ich na dzien dobry nie poobraza
nie wiem za ile lat i komu beda kibicowac ale teraz kibicuja szczakowej dlatego maja u mnie przesrane, to tak jak bys mi kazal siedziec cicho jak spiewam na wisle bo akurat ktorys z nich moglby przypadkiem sie nawrocic. A z tym wywalaniem to czyje zadanie moze napisze podanie tylko nie wiem do kogo.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)