Na prezesa?, ktoś go nazwał już papieżem futbolu.
-
-
W Jaworznie też na nas się szykują :)..
oni nie grają w koszulkach w "nasze" pasy.... mają
koszulki: białe, z czerwonymi rękawami uzupełniane białymi i czerwonymi "wypustkami" spodenki: białe
ewnetualnie koszulki czerwone z białymi elementami, spodenki: czerwone
tak czy siak, to chyba nie ma możliwości by grać w naszych barwach :(:(:(
Nobel mu dać jako orędownika pokoju . A pieniążki za nobla niech przekaże na światełko na Kałuży :).
peszycie mnie panowie.. :)) na moje policzki wstępuje pąsowa czerwień.. biała skóra wraz z tą czerwienią układa się w pasiaste sekwencje.. :)) zakochany w Cracovii chłopiec..
pzdrw
gra w naszych barwach spowodowałaby niezły oczopląs.. na trybunach na pierwszy rzut oka tesh nie będzie wiadomo kto zacz.. :))
Nobla oczywiście przekazałbym Cracovii.. :)
Hehe zatem nisko się kłaniam 'papieżowi' ;-). Mentny jest szansa, że Cracovia zagra w pasach, bo Szczakowianka gra ostatnio w jednolitych czerwonych koszulkach, białych spodenkach. Jeżeli sędzia nie będzie robił problemów, to chyba zobaczysz Cracovię w tradycyjnych koszulkach i czarnych spodenkach :D
RoMan... na Papieża... nie masz szans ;-) wszak wcześniej trza zostać Kardynałem... ;-)
TYTUS - skoro tak by było, to w zasadzie jakoweś DEJAVU byśmy przeżywali:):):)
TYTUS, miły z Ciebie gość, wpadaj częściej na nasze forum.. :)
pamiętaj też, że na spotkanie z piłkarzami w czerwonych koszulkach i białych spodenkach Cracovii nie trzeba dodatkowo motywować.. układ tych kolorów wzbudza w każdym Pasiaku nieznośną alergię, mam nadzieję, że nasi będą sobie cały czas powtarzać pod nosem: to nie Wisła, to Szczakowianka, wyluzujmy.. :))))
pzdrw
Ro man Tytus ci sie ukłonił,a ty już mówisz do niego,że jest miły ;) ( i chyba go juz polubiłeś ;) przez to ). Chyba lubisz lizusów :).
no bo jest miły..
więc czemu ma nie wpadać?
ja też jestem miły w stosunku do Szczakowianki ale przecież lizusem nie jestem.. :)
pzdrw
Dementorze - mylisz się - konklawe, wybierając Papieża działa pod wpływem Ducha Świętego i może wybrać dowolnego mężczyznę, stanu wolnego, katolika - nie jest więc niezbędnym, by wybór Kolegium Kardynalskiego był ograniczony tylko i wyłącznie do własnego grona....
...czyli w sumie RoMan ma szansę
a ja pier...ole szczaqkowianke przekrecianke co to za klub ,ustawiaja sedziow ,zmieniaja nazwe ,pozniej kombinuja .Wali mnie to ze tytus romek i atomek nazwie mnie prostakiem barwy Cracovii sa swiete i nasze a nie szczakowej.Po co nam sympatia klubu ze wsi jakby mieli troche pieniedzy zrobili by nas z przyjemnoscia w tzw. ch... . Romek moze jeszcze spotkamy sie np z Legia Lechia i Slaskiem podamy sobie rece i zaspiewamy piosenke a pozmiej umowie sie z Bosmanem i pojde na piwko poklepiemy sie po plecach i bekniemy ze dwa razy. Zastanow sie jak chcesz sie umowic z kibicami szczakowej to zrob to w inny sposob np. gg ale nie badz bezczelny i nie rob tego na forum, nie mam nic do Ciebie ale miłosc do blizniego i ekumenizm ma swoje wyrazne granice
nawet w Kosciele Rzymsko -Katolickim
kiedy miałem może 4 latka ułozyłem wierszyk "chatka Maćka a w chatce Maciek paćka".. cieszyło mnie to bardzo, paćkałem przy tym dwoma nałożonymi na siebie kromkami z masłem i dżemem.. :))
oj Maaćku, Maaćku.. czytaj uważnie moje posty i zauważ dramatyczny rozdział jakiego dokonuję pomiędzy KIBICAMI Szczakowej a jej DZAIAŁACZAMI.. o ile do tych pierwszych nie mam nic, o tyle drugich bym powystrzelał..
nie bądź niemądrym czterolatkiem i zważ również, że barwy Cracovii to w pierwszej kolejności barwy kraju w którym mieszkasz.. dopiero później to barwy Pasów, w dalszej kolejności zaś bawry wielu innych klubów, na Twoje nieszczęście Szczakowianki również.. jeśli chcesz napisz protest do wszystkich klubów wymienionych w poście "kluby w pasy" i zażądaj zmiany barw na powiedzmy brązowo-różowe..
na koniec powiem ci, że zdumiewa mnie porównanie TYTUSA do jakiegoś hoolsa Bosmana, który nie ma tu absolutnie nic do rzeczy..
jeśli chcesz - podaj sobie łapkę z Lechią i Śląskiem..
ale nie paćkaj więcej Maaćku, proszę..
pzdrw
Moge pacnac Ciebie w łeb jak chcesz,ja z kolei spiewałem sobie piosenke o romku co ma na przedmiesciu domek- moze nawet w Jaworznie a wdomku prad i gaz widocznie nie szczelny i spiewasz wlasnie tak jak teraz-głupio.Barwy Cracovii sa dla mnie najwazniejsze bo nie kibicuje reprezentacji bo dla mnie ona nie istnieje tylko Cracovii ,jesli chodzi o Bosmana to moze przesadzilem ale lepszy on jest od jakiegos tytusa ktory jest nikim,pij piwo z nim proponuje Lecha dolozysz sie tam gdzie trzeba i porozmawiajcie sobie o wierszach a i dotknij go moze zbawisz swojego nowego przyjaciela .
Protesty mam w dupie tylko nie widze powodow slinic sie do kazdego kto ma barwy takie same jak my a szczegolnie jesli chodzi o szczakowa moze powoduje to u Ciebie orgazm i Ci sie myli a na Cracovii spiewasz Garbarnia Szczakowa sialala.
a piepszenie ze dzialacze to zupelnie co innego niz kibice to bzdury sami mu dali poparcie niejednokrotnie na meczach tak jak my dajemy naszemu WIELKIEMU PREZESOWI MISIOROWI i FILIPIAKOWI
Maaciek poruszył dobry temat: "mój klub - moja reprezentacja; co dla mnie wazniejsze".
Kilka lat temu na forum fanów Liverpoolu była taka dyskusja i okazało się, że team "England" tak naprawdę wali ok 80% kiboli Liverpoolu. Dla nich ważne i jedyne są barwy klubowe i sam klub. Były np. takie posty: "Liverpool, a potem długo, długo nic i wreszcie reprezentacja", albo "reprezentacja mnie ciężko wali; co, mam z przyjemnością oglądać tępą gębę Beckhama?". Ciekawe jak to jest u nas?
maaćku..
wg moich informacji ślinią się czterolatki.. :))
zakończmy tę dsykusję stwierdzeniem, że Ro Mana Szczakowianka specjalnie nie podnieca i nie interesuje, za to Maaćka baardzo ale to baardzo.. :) jak chcesz zrobię ci zdjęcie jak demolujesz ich stadion.. he he..
no i ładnie to o tobie świadczy, że nie kibicujesz reprezentacji.. to chyba jakiś odszczepieńczy ewenement.. :)
pozdrawiam
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)