Widzialem migawke w Sporcie na TVP3.
W meczu chlopakow nie bylo widac (pokazywali akce ofensywne Polakow)
ale bylo widac naszych podczas sceny wychodzenia na boisko
i mialem wrazenie ze Piotrek pelnił w tym meczu funkcję kapitana!
Szedł przed i niósł proporczyk :)
-
-
Pasiasty reprezentant c.d.
Polczak w wyjsciowej 11...w drugiej polowie zobaczymy pewnie Wasiluka...
Pasuje mu ta nowa koszulka :P
malo braklo a przez blad Polczaka bylo by 1 w plecy...
Własnie sa beznadziejne Mlodziak. Za duże!! xD Bąk wyglada jakby miał koszulke po starszym bracie-koszykarzu. Na dodatek ten paseczek na spodenkach biały... Nike na szczescie juz sie usprawiedliwili, że nowe stroje beda na mecze kwalfikacyjne. Mają byc w stylu Canarinhos...
znów błąd... :/
na 10 minut Polczak fatalnie...oby przez kolejne 35 (bo pewnie zostanie zmieniony) odkupil swoje winy dobrymi interwencjami...
straszną kiche gra Polczak
no, nie pokazał się, jak narazie ...
gra tak jak cała druzyna, graja nieźle wg mnie, ciekaw jestem czy Wasyl wejdzie w drugiej polowce...
Eee Polczak chwilowo grał nerwowo. Teraz już lepiej gra, spokojniej i co najważniejsze dokładniej. Moim zdaniem Leo nie zdjął Polczaka bo go najbardziej z tej obrony ceni i wierzy, że chłopak jeszcze zrobi wielką karierę.
Zbyt dużo niepewności, zbyt dużo faulów, ogólnie słaby występ Polczaka.
Oceny:
Piotr Polczak - 1/10
Najsłabszy w polskim zespole. Zaczął bardzo nerwowo, po jego niepewnych podaniach do Cierzniaka było gorąco pod polską bramką. Zdezorientowany, często źle ustawiony i do bólu nieporadny.
[i]Sport.pl[/i]
Piotr Polczak, 90 minut - 3/10
Pierwsza połowa to festiwal jego błędów. Młodego obrońcę Cracovii wyraźnie zjadła trema. Nie potrafił on celnie główkować do bramkarza nawet w pozornie niegroźnej sytuacji. W meczu z poważnym rywalem taka gra może się skończyć stratą gola.
[i]igol.pl[/i]
Dla Piotra Polczaka mecz z Litwą był drugim oficjalnym występem w biało-czerwonych barwach. Stoper Cracovii zaliczył pełne 90 minut w parze z Tomaszem Jodłowcem. Po spotkaniu 22-letni defensor próbował szukać pozytywnej strony potyczki z Litwinami. - Wiadomo, że są mecze lepsze i są mecze gorsze. Mimo wielu dokładności było dzisiaj też kilka pozytywów. Trzeba wyciągnąć odpowiednie wnioski - stwierdził. Polczak nie chciał jednoznacznie ocenić, co było przyczyną słabszego występu reprezentacji. - Ciężko na gorąco to powiedzieć. Mogę powiedzieć o sobie, że jesteśmy w okresie przygotowawczym te obciążenia są trochę większe. Jednak nie chciałbym się tym tłumaczyć - zastrzegł i dodał: - Staraliśmy się grać bardzo dokładnie, może było to trochę za wolno - zastanawiał się. Foto: ASInfo/ Piotr Polczak w meczu z FC Ferreiras
[i]Pilkanozna.pl[/i]
Ogladalem druga polowe i nie bylo tak zle w wykonaniu Polczaka,byl dosc widoczny a zagrania mial raz lepsze raz gorsze.
ja wam powiem ze Polczak tak ma i cala lige grał podobnie
ale nikt tutaj trgo nie zauważył (nie chcial)jak dotad
jest to niepopularne co mowie, ale prawdziwe niestety
Hm, wczoraj wyjątkowo nerwowo grał. Fakt,ale w lidze? Nie przypominam sobie
audax no wiec ja mam podobne odczucia
Nie rozumiem skąd entuzjazm nt gry Piotrka (tak generalnie)
Bo nie pamietam spotkania w którym był znacząco lepszy od partnera na stoperze
Zdarzało sie ze grał na równi z partnerem ale zeby był o klase lepszy?
Piotrek sie napewno rozwija, robi postepy i ma szanse byc zawodnikiem wielkiego formatu
ale na dzis na jego wartość składa sie ogromna niewiadoma
czyli bardziej to kim moze dopiero być a nie to kim juz teraz jest
No ale zawodnik Cracovii zagrał 90 minut w meczu reprezentacji Polski :)
i serce biło mi bardzo mocno
bo przy każdym stałym fragmencie Polo był w polu karnym Litwinów
i...
Wczesniej podobne odczucia mialem
jak Giza wszedł w Chicago na plac podczas meczu z Meksykiem :)
Niestety muszę się podpisać pod tym co o Polczaku napisali audax i raf_jedynka. To nie jest jeszcze nawet dobry ligowy zawodnik. Jeszcze musi się dużo uczyć. W takiej formie nie widzę go nawet w podstawowej jedenastce u Płatka.
A przy okazji powołania Leo są co najmniej dziwne. Bo jeśli powołanie Polczaka da się jeszcze jakoś uzasadnić (nie wiem jak) to już powołania dla Krzywickiego czy teraz Wasiluka to jakaś kpina.
San Tos Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A przy okazji powołania Leo są co najmniej
> dziwne. Bo jeśli powołanie Polczaka da się
> jeszcze jakoś uzasadnić (nie wiem jak) to już
> powołania dla Krzywickiego czy teraz Wasiluka to
> jakaś kpina.
>
Leo ma swój styl w doborze piłkarzy, boje się że wraz z koncem Benhakkera jako selekcjonera, skonczą się powołania naszych piłkarzy.
Skrzyński wróc, bo grzejesz ławę w Polonii, Polczak taki słaby, to znajdziesz pewne miejsce w Pasach ku zadowoleniu niektórych "znawców" futbolu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)