Tobie to dobrze doktore a mnie po ostatnim nijak nie wypuszcza w tym kierunki:-(
-
-
Przytuła w CRACOVII ?
Nie za wcześnie dzielicie skórę na Szczakowiance?
Pacjent jeszcze żyje , właśnie wp......... Arce i ma szanse na powrót do gry.
Od dłuższego czasu lansowałem Przytułe nie jest to zadna tajemnica ze byłbym szczesliwy gdyby ten zawodnik znalazl sie w kadrze Cracovii nie zgadzam sie z tymi ktorzy mowia ze byłby nie potrzebny uwazam ze ma swietny strzał dobre przyspieszenie i jest niezły technicznie a takze mocny psychicznie.D.J,Cat słusznie zauwazył ze Garbarnia jest silna m.in. własnie dlatego że pierwsze skrzypce gra Przytuła.Przeanalizujcie poszczególnych graczy Szczakowianki mimo tego ze sa zaleglosci finansowe Przytuła jest podstawa w tej druzynie. Ocene przydatnosci pozstawiam wam.
oraz naszemu menadzerowii Stawowemu
Pomijając klasę zawodników - myślę, że już teraz powinniśmy ICH nęcić przyjściem do Pasów.
Skoro stać nas było na Kubika...
D.J. Cat słuszna uwaga! Przytuła cały czas przebywa z zespołem i wystąpił kilka minut przeciwko Arce. Inna sprawa, że my przywitaliśmy go dość chłodno i nikomu nie zależy na tym, żeby został. To jest gwiazdor, który dba o dobrą fryzurkę, wolne chwile spędza w knajpach itp. Wiele zyskał dzięki Szczakowiance, a teraz w trudnym momencie chce uciec. Jeżeli przejdzie do Cracovii, będzie to samo. Chwilowy przebłysk formy a później zacznie 'grymasić'. No i ten samobójczy gol ze świtem nowy hooj grrrr...
Czy warto przytulac Przytule?
Bardziej warto przytulić jakiegoś skutecznego strzelca. Kompala?
to czemu tytus go trzymacie nie ma sprawy nie chcecie go poscic bo jest slaby i kaprysny ,a moze mu za duzo płacicie to moze rzeczywiscie przewrocic w glowie.
Aha, i jeszcze do Autora tamatu. Zawodnicy Hinc, Kuranty i Szarpak tę superformację wyłączyli jak magnetofon. Maże w dziewięciu by dali rady.
Niestety, uważam ,że kupowanie Przytuły to zbędny wydatek. Już teraz mamy za dużo pomocników; a czy Przytuła aby byłby lepszy od tych co mamy? Dla mnie zakupem priorytetowym jest napastnik z NAJWYŻSZEJ półki. I to taki doświadczony I-ligowiec jak Kazek (no może kilka latek mniej).
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)