Ja czeggos nie rozumiem jest czesc rozrywkowa i czesc sportowa i na to i na to trzeba miec bilety aha jeszcze jedno PS u mnie dziala fundusz socjalny i w kasie chcialbym wziasc paragon bo wtedy firma pare groszy zwruci:) a jak przedstawie bilet to lipa:(
-
-
Bilety na Gale!!!
querva sorki - to Wy tylko na wypitkę (w dodatku superdarmową) się wybieracie?
re tacy dwaj bo mnie nie stac na bilet:( i to jest zalosne ale kombinuje jak prawdziwy polak:P ciekawe czy by bylo cie stac 250alimenty + mecze 100 +oplaty przy pensji netto 750zł. Jak przy kasach paragonu nie dostane to nie wejde bo ide jako muj ojciec bo to jemu zwracaja:( a na wjazd mnie nie stac zawsze za pasami:):):)
=>=>=> crac77
wiem, rozumiem i popieram. dlatego w tym wątku napisałem onegdaj:
[i]Re: Bilety na Gale!!!
Autor: tacy dwaj (IP zapamiętane)
Data: 11 maj 2006 - 21:41:28
To takie za przeproszeniem "nie krakowskie", bez "kindersztuby"....
Już sobie wyobrażam swoje np. "okrągłe urodziny". Zapraszam gości ale każę im płacic za wódkę i zakąski - ustalam: kto chce przyjść musi zapłacić "za wstęp"...
Rozumiem - przy takowych okazjach - dostawanie prezentów (np. w tej sytuacji: w formie wielkiej skarbonki na datki dla np. Stowarzyszenia Wspierania Młodych Talentów).... Ale nawet zapraszając za ślub i wesele jest obyczajem, że zapraszamy "XX wraz z małżonkiem (ą)" ... i nie piszemy o dzieciach, bo ich współobecność jest rzeczą naturalną.[/i]
ale jednocześnie vqurevia mnie (jakem nie abstynent), że ostatnich kilkanascie postów dotyczy tylko i wyłacznie możliwości wypitki... rozklimiłeś?
:):):)
oki ja to rozumiem tylko mnie to wkur..a ze od dziecka mam pasiasta krew dziedziczona z dziada pradziada a teraz jestem niczym:) chyba ze karnet sprrzed dwoch lat jeszcze obowiazuje jak jeszcze mialem dobra prace i zone:( a tak tylko serce peka bo tyle lat i na sto lat nie bedzie mnie bo jestem w tym momencie biedny:( bardzo boli
45 dni później
Straż Miejska chce ukarać Cracovię za Galę
Okazuje się, że Cracovia może być ukarana za wszystko. Nawet za wzorowo przeprowadzoną imprezę jaką była majowa Gala z okazji stulecia Klubu.
[sorry, ale najpierw mnie poniosło, a potem dopiero zauważyłem że już o tym jest w innym wątku]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)