Alex my już mieliśmy tylu pseudo działaczy ze Filipiak dotąd spłaca za nich długi poczekajmy Filipiak się uczy mam nadzieje że wreszcie zrozumie i nauczy się jak prowadzić taki klub jak CRACOVIA dajmy mu czas co do Stawa zrozum wreszcie że sam odszedł nie wytszymał presji zresztą tak samo było w psiarni i Prądniczance zobacz co się dzieje z trenerami na Swiecie i w Polsce są i zaraz ich nie ma bardzo szkoda ni Wojtka bo zrobił naprawde kawał dobrej roboty ale każdy powinien szanować swojego pracodawce a Staw ciągle tylko nażekał i latał do gazet płakać miał 10 letni kontrakt powinien go szanować.Jeszce jedno jak chcesz wiedzieć to jak mogłem to pomagałem CRACOVII i to w monencie kiedy naprawde tego potrzebowała!!!
-
-
Zmiana prezesa
AlexMateczny Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie powiesz mi chyba że Filipik dobrze
> zrobił przyjmując demisje Stawowego 2 tygodnie
> przed rozpoczęciem rundy wiosenej.
Jakby Filipiak po raz drugi ugiął się pod szantażem Stawowego to zaniedługo nasz treneiro pomyślałby ,że może sobie pozwolić na wszystko.Przed rozpoczęciem naszego I sezonu Stawowy złożył dymisję chyba na tydzień przed rozpoczęciem ligi.Nie wiem czy coś wtedy udało mu się wywalczyć,ale Filipiak tamtej dymisji nie przyjął.Jednak drugi raz na ten sam numer nie poszedł i tym razem nie ugiął się pod szantażem.Może ta cała sytuacja wyjdzie na dobre Stawowemu ,bo gość musi zrozumieć ,że trener nie jest najważniejszą osobą w klubie, tylko ten co płaci i nim zarządza.Jeżeli z tej lekcji nie wyciągnie wnioskow to nigdzie nie zagrzeje długo miejsca.
Khalid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> bedzie wysyp nicków typu aaaaaalkocholik,
> aaaaaaaaaaaaaaajakcembyctrenerem
>
> ====================================
> Nie poddawaj się!
> Żadnej demagogii, żadnej hipokryzji
> Żadnej presji i żadnej agresji.
> NIE PODDAWAJ SIĘ!
>
no to chyba musze zmienic nick ;]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)