Arkonia spadła z 1 ligi razem z [......] w 1964. Czy to też był milicyjny klub?
-
-
FREKWENCJA NA MECZU POGOŃ- CRAXA
tak mosiek55, kurde to w 1964 uwzieli sie na milicjantow - co to jakas akcja PZPN uczlowieczenia ligi byla ? Czy miejsce dla fedrujacych robili ?
Itsme:jesli mozesz dowiedz się z klubu ile sprzedaliscie biletów,resztę dopiszesz sobie sam...
Pozdro
Naprawde frekwencja robi wrażenie, ludzie stali przeciez ściśnieci na przejsciach dlatego bylo pare rzedow wolnych u dolu, nie wiem jak na innych meczach ale na tym było z 17 tys. na bank, fakt faktem ze nie maja lokalnego rywala ale troche ich bylo
ten kibic z flagą Cracovii to kibic ze Szczecina.
Sledziki co wy na to?
Swistak przejrzyj zdjecia z meczu na pogon.v.pl . Co do sprzedazy biletow przez klub - to zawsze byl smiech na sali. kluby zanizaja sprzedaz biletow w celu uchronienia czesci kasy od fiskusa. Czy kupujac bilet dostales kiedys odcinek z kasy fiskalnej ? I to kazdy klub. Nie wierze w dane podawane przez klub i nie uwierze dopoki nie zostana spelnione podstawowe kryteria. Jeszcze raz przytocze moje szacunkowe statystyki:
Miejsc siedzacych - 17.783
szacunkowo osob nie siedzacych na krzeselkach - 3.000 (korona stadionu, miejsca miedzy rzedami, mlyn zajmujacy najbardziej pojemne sektory - mchyba nie sadzisz ze siedzieli na krzeselkach)
wolnych miejsc - niech bedzie nawet 1.500
dodam ze te 2 sektory buforowe sa najmniej pojemnymi z sektorow i mieszcza sie na malej trybunce i mieszcza lacznie jakies 800 miejsc (no moze 1000).
20.783 - 1.500 = 19.283
Reasumujac nawet jezeli gdzies przy jakiejs liczbie walnelem sie o 1.000 to tak jak napisalem widziow miedzy 18 a 19 tys. bylo.
Pozdrawiam :)
Aniol, zawsze znajdą się jakieś czarne owce he,he,he. Ale fakt, szacunek dla tego facia. To było niesamowite pewnie dla niego. Siedzieć samemu przez długi czas przy tak wrogo nastawionej widowni. Chociaż obstawę miał niezłą. Niektórzy kibice Pogoni żartowali, że wystawiliście go na odstrzał. W każdym razie wrażenie było piorunujące. Pozdrowienia
Mi i tak najbardziej podobalo sie jak wszyscy spiewali i tanczyli przy tej piosennce Hermes House Band.... ja na 6-tce tak sie wyskakalem ze na drugi dzien zakwasy mialem ;p
Też byłem w 6, ten kawałem powinni puszczać na każdym meczu, był odlotowy.
..to który z was - siedzących w 6 sektorze ukradł piłkę?
:):):):):)
oddaj pilke meczowa !! kolego z drugiego rzedu od dolu w 6 sektorze - mecz ten jest specjalnie monitorowany ( zeby nie ginely pilki czy co ?) wiec oddaj pileczke :)
a ja siedziałem se na 20 - tuż obok kobitka w towarzystwie (chyba są na ze zdjęciu nr 2 na stronie Pogoni - blondynka, około 40)... patrzy na mnie przerażona i zdumiona jak się podjarałem sytuacją Gizy, więc ją grzecznie poinformowałem - "bo Pani wie... ja z Krakowa jestem" :):):):). uspokoiło ją to na tyle, że pewnie zrezygnowala z dzwonienia po jakiegoś psychiatrę :):):)
Bardzo na temat, ale słyszałem teraz w radio taki temacik. W Szczecinie mają rynek robić !!! Gratulacje (hi hi).
Mentny to co dla Ciebie jest smieszne dla nas nie. W Szczecinie dopiero teraz jest odbudowywane "stare miasto" zniszczone w czasie 2 wojny. Juz spora czesc jest odbudowana niestety to nie to samo co prawdziwe stare miasto tyle ze uliczki waskie i knajpki. Elewacje kolorowe itp. itd. jedyne co cieszy ze za Gierka nie zaczeli bo to bylby koszmarek. Szczecin nie Krakow i cala Polska nie placi na konserwacje zabytkow.
z tego co wiem to w Sczecinie są już dwa rynki: Nowy i Sienny - to trzeci będą robić:):):)?
Sorry Itsme wiem, że to dla Was śmieszne nie jest, no ale nie mogłem sobie odmówić. A co do płacenia przez całą Polskę na Kraków, to lepiej dajmy sobie spokój z tym tematem.
tacy dwaj tos ty kolo Ptaka siedzial ?
BTW. na jednym zdjec widzialem ze nawet kibica z Mongolii macie (3 grupa zdjec - zdjecie najnizsze z kibicami Cracovii - pierwszy z prawej od dolu) ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)