Witam. Czy ktoś z forumowiczów uczestniczył w zimowych rozgrywkach ligi Zina i mógłby napisać parę słów o poziomie występujących tam zespołów? Chcemy ze znajomymi zgłosić nasz "drim tim" ale nie wiemy czy aby się nie ośmieszymy.Dzięki z góry za jakieś opinie.
-
-
Pytanie o Zinę
nie grałem ale z tego co wiem poziom jest dosyć wysoki i napewno z roku na rok będzie wyższy a napewno wyższy będzie w następnym roku bo zamierzam tam grać :P
w tym się nie udało i wylądowaliśmy w skotnikach
Hmm, poziom jest średni, choc w niektórych drużynach-zawodnikach mozna dostzrec dobre zgranie i umiejetnosci ..
Dla Mnie to była dobra zabawa :) Ale niestety w wiosennym wydaniu nie wystapie z powodu kontuzji :(
Zagralem kilka sportkan, w zespole dobrym - DVC Team :] (pdk :) ). Poziom niezly. ALe warto zagrac.
szybkilopez - dobrym? ;)
Dla niewtajemniczonych, niniejszym oświadczam, iż m.in. szybkilopez przyczynił się do otrzymania Pucharu dla DVC Team :)
P.S. pewnie palnęłam jak ślepy z procy, bo nie wiem co znaczy "pdk" :D
:)
ps. Pozdro Dla Kumatych :P
szybkilopez, sprawdź priva..
PDK :) Durna nie zrozumiałam:)
Chłopaki, jak tylko macie ochotę i potraficie grać - CRACOVIA ZINA to świetna zabawa, zbierzcie zespół i DO BOJU MARSZ !
Mieć na chwilę Puchar w domu to fajna sprawa..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)