Smiem twierdzić, że w tym sezonie już nic nie zwojujemy. niestety, trzeba spojrzeć prawdzie w oczy. w następnym sezonie, trzeba będzie budować wszystko od nowa w drugiej lidze. oby na solidnych podstawach, a nie na trzecioligowych synalkach tatusia.
do cholery. rocki załatwia nas kolejny raz, a nie pasował do koncepcji. i niestety, nie tylko on. z tych co nie pasowali mentalnie i do koncepcji, można by było stworzyć drużynę na miarę pucharów.
-
-
Cracovia - Groclin 1 : 3
szykować sie trzeba na baraże, oj bedą emocje!
zaraz jak to wkoncu jest jedna leci a ile gra w barazach?
zeby tylko baraze przynajmniej byly...
odpowie mi ktos co na bojsku robi Wojciechowski ?
borsuku!!!
pozdrowienia z edynburga!!
jak tam zywot w naszej stoycy?
ja ciagle sie bawie w rozlewnictwo whisky:)
Wojciechowski na boisku, że tak odpowiem Ci pełnym zdaniem, podobnie jak i pozostali piłkarze Cracovii, zarabia na życie i godziwą emeryturę.
pozdrawiam MIKOLAJ..JAK TAM W PRZERWACH MIEDZY KOLEJNYMI SPEKTAKLAMI:)
wali w chuja , jak cała reszta
na naszych nie ma co liczyc wiec teraz trzeba dopingować Wisłe Płocki i Wodzisław !!
hej Tomek. walnij coś na priva
DO BOJU CRACOVIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...wa mać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A MACIE GG BACO?
GROSSE@POCZTA.FM
ALBO JESZCZE JEST SKYPE
Piwo mi się skończyło!!!!!!!!!!! Musze iść do sklepu, mam nadzieję, że jak wrócę, to nie będzie 1:4!!
nie bedzie, bedzie 1-5 ;]
wysłałem maila Tomek
grosse szukalem i ....... znalazlem cie na forum :-)
To się nazywa zapaść...
bójcie się chamy!!!!! 2 liga, 2 liga CRACOVIA!!! ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)